Marit Larsen

Marit Larsen tok popverdenen med storm allerede på slutten av 90-tallet som den ene halvparten i duoen M2M. Debutsingelen ”Don’t Say You Love Me” ble raskt en global megahit, og til sammen solgte hun og Marion Ravn over 12 millioner singler og album på verdensbasis.

I de senere år har hun gjort stor suksess som soloartist, gitt ut flere album og markert seg som en av Norges aller fremste komponister og låtskrivere med låter som Don’t save me, I don’t want to talk about it, Under the surface, Vår beste dag og mange flere.

Nå er hun endelig tilbake med ny musikk. 24. mai 2024 slapp hun Hun er min, til strålende mottakelse. Til høsten tar Marit med seg både gamle hits og nye låtperler til Nøtterøy Kulturhus.

Marits siste album ble forøvrig sluppet i 2016. Albumet tok oss med ut på et sidespor forbi den rendyrkede popmusikken og bort til folken. En vei man hele tiden har visst at Larsen ville bevege seg inn på, uten å helt vite når.

I april 2022 slapp Marit den inderlige og etterlengtede «Hva er igjen av oss» – hennes første låt siden 2016, og denne gang på norsk. Det er ventet flre utgivelser til høsten.

Marit Larsen

FRE 15. NOV KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: 495,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY