Torgeir Waldemar

Torgeir Waldemar skal på Europaturne og starter i Norge!

Før veien går videre til Tyskland, Nederland og Belgia, vil Torgeir spille i duo med fiolinisten Michael Barrett Donovan på Klubbscenen. I september lanseres ny plate og du vil få høre høydepunktene derfra og de mest kjente fra tidligere år. 

I 2014 tok Torgeir Waldemar publikum og et samlet Norsk pressekorps med storm, da han lanserte sitt selvtitulerte debutalbum, en debut som fikk to nominasjoner til Spellemannprisen.

Et sårt og akustisk uttrykk på den første plata ble senere erstattet med den elektriske og hardere andreskiva «No Offending Borders», som i likhet med sin forgjenger fikk strålende kritikker, ikke bare i Norge, men også i utenlandske medier. Som debuten ble også «No Offending Borders» nominert til Spellemannsprisen.

Den virkelige internasjonale annerkjennelsen kom med plata «Love», som mottok lovord fra en rekke anerkjente magasiner som Mojo, Uncut, Visions Magazine, Classic Rock og Da Music, med massive salgstall i UK, Tyskland, Nederland, Belgia, Luxembourg, i tillegg til Norge og Skandinavia.

Torgeir Waldemar

LØR 5. OKT KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: 275,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE