Jævelungen

Hva bruker vi den verdifulle tiden vår på? Kan man le seg igjennom de vanskelige tingene i livet? Kan vi gå i grava med et smil om munnen?

I forestillingen «JÆVELUNGEN» bruker Magnus sine egne opplevelser og erfaringer til å fortelle hvordan det er å leve med traumer, mørke tanker - og humoren.

Magnus unike evne til å formidle gjør at du i det ene sekundet tørker tårer, og i det neste "flire dæ ijæl".

Magnus Jackson Krogh har lang erfaring som foredragsholder og motiverende taler. Med sin helt egne humor om samfunnet har Magnus blitt en del av manges daglige vitamininnsprøytning.

Han er en av Norges desidert største stemmer i sosiale medier. Med bred tematikk og livserfaring leverer han et av de råeste foredragene på markedet. Psykisk uhelse er alltid en stor del av Magnus sine foredrag/show.

Magnus besøkte Nøtterøy Kulturhus i 2017 med forestillingen "Samtalen".

Sammen med psykiatrisk sykepleier Hilde Kragebøl gjorde de et uforglemmelig dypdykk inn i Magnus sitt liv med janteloven og diagnosen ADHD.

Endelig er Magnus tilbake  med sitt nye, forrykende show. Bli med oss på en kveld du sendt vil glemme. Denne opplevelsen setter spor.

Velkommen til en litt annerledes kveld.

Jævelungen

MAN 16. SEP KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: Fra 195,- til 395,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE