Black Debbath

Kjære publikummer! 

Du er herved invitert til å få kjøpe billett til Black Debbath sin jubileumskonsert. Det blir storslagen feiring av deres lange karriere, med så vel leker som underholdning. De beste og mest evigaktuelle låtene fra ni studioalbum vil bli fremført (var det noen som sa «problemer innad i Høyre»?), og det blir mulig å ta med kostbarheter til det store gavebordet. Av aktiviteter kan nevnes sekkeløp, blindebukk og høl i hatten. Alt foregår på den store scenen, hvor både vi og du skal være bak forhenget!

Jubileumsplaten ‘Bortkastet hardrock vol. 1 (De første 25 årene)’ slippes i anledning jubileet. Den vil inneholde et nøye kuratert utvalg rariteter, fra før utilgjengelig på fysisk format (eller overhodet). I tillegg putter de på et par splitter nye låter for anledningen. Alle som kommer på bursdagsfeiringen vil få (kjøpe) med seg en hjem.

Bandet er verdensledende leverandører av Akademisk Stonerrock, Universell Riffsynsing og Norsk Barsk Metal. Bandet springer ut fra kunstnerkollektivet Duplex Records og består av Lars Lønning, Egil Hegerberg, Aslag Guttormsgaard og Ole Petter Andreassen, kjent fra bl.a. Gartnerlosjen, Hurra Torpedo, Bare Egil Band, Thulsa Doom, Maroder og El Doom & the Born Electric.

Kombinasjonen tungrock, humor og politisk engasjement har gjort dem til en kjær gjest på festival- og konsertscener landet rundt de siste 20 årene, bl.a. på tungrockfestivalen Tons of Rock, hvor de har spilt hvert år siden oppstarten.

Black Debbath

FRE 27. SEP KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, På Scenen

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: 395,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Dette er en stående konsert og det er ikke mulig med stoler bak sceneteppet.

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord i foajeen når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

SNACK & DRIKKE