Helene Bøksle på Verdens Ende

Nøtterøy Kulturhus åpner jubileumssesongen ytterst på Verdens Ende

Når kulturhuset feirer 30 år skal huset fylles med nye, unike forestillinger og kjære gjensyn. Nøtterøy Kulturhus velger allikevel å flytte ut når sesongen starter, og med god støtte fra Sparebankstiftelsen Nøtterøy-Tønsberg skal Helene Bøksle med musikere stå klare på svaberget for å gi deg en unik opplevelse når sola senker seg lørdag 24. august.

Helene er kjent for sin fengslende og helt unike stemme. Hun vokste opp med fjord og fjell i Sør-Norge, og hennes musikk er inspirert av havet og det nordiske naturlandskapet. I Helenes univers kobles gamle sagn og eventyr til kraftfulle toner, med elementer av nordisk folkemusikk og moderne impulser. Hva passer vel bedre når mørket senker seg ytterst i havgapet?

PS. Det vil bli solgt bussbilletter fra Tønsberg og Borgheim, det er nå under planlegging og vi legger ut så fort vi har det klart. 

Mer om Helene Bøksle
Helene har utgitt ni soloalbum, og bidratt på en rekke innspillinger med ulike band og musikere. Helenes siste utgivelse «Vegvisir», kom ut i mai 2022, og førte blant annet til at Helene fikk varme opp for superstjernen Andrea Bocelli under «Palmesus» i Kristiansand. Helene deltar i år på Music Norway´s eksportprogram for norske artister.

Helene har vært med å skrive filmmusikk, og synger blant annet på filmer som «Birkebeinerne», «Reisen til Julestjernen», og Hollywood-filmen «The Mermaid Chair». Helene bidro også på spillmusikken til onlinespillet «Age of Conan», som vant den prestisjetunge Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

Helenes årlige juleturné «Det hev ei rose sprunge» er blant landets store publikumssuksesser - og er blitt sett av over 100.000 mennesker. Hennes juleplate er streamet flere millioner ganger på Spotify.

«Vi kommer til å presentere en heftig jubileumssesong i Nøtterøy Kulturhus høsten 2024, og publikum bør forberede seg på mange flotte opplevelser. Det å starte jubileet med Helene Bøksle på Verdens Ende blir en fantastisk kick-off! Vi gleder oss stort, og håper mange vil være med å feire – både på Verdens Ende og i kulturhuset!»

Helene Bøksle på Verdens Ende

LØR 24. AUG KL. 20:30

HVOR: Verdens Ende, Verdens Ende

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: Fra 0,- til 550,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Konserten foregår ute på Verdens Ende. Dette er en sittende konsert, så ta med klær etter vær og sitteunderlag.

PARKERING

Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene.