FREDAG 24. SEPTEMBER:  VI TAR HVERDAGEN TILBAKE!

Fra og med i morgen 25. september kl. 16 blir det full gjenåpning av kultur, frivillighet og idrett. Dette meldte regjeringen på dagens pressekonferanse.

Vi og resten av Norge har vært i unntakstilstand i 561 dager, og skal nå tilbake til en normal hverdag.

Dette medfører:

• 1-metersregelen forsvinner.
  • Det blir ikke lenger antalls- og avstandsbegrensninger på våre arrangementer
  • Vi kan selge vin og drikke rett fra baren.

For oss på Nøtterøy Kulturhus betyr det at vi igjen kan fylle alle plassene i våre saler. Vi går tilbake til vanlig drift, og dette gleder vi oss skikkelig til!

Velkommen!

ONSDAG 18. AUGUST:  DET BLIR IKKE PROGRAMHEFTE DENNE HØSTEN

Vi lager ikke programhefte for høsten 2021. Det er vanskelig å lage et program om sommeren som skal ha gyldighet helt frem til jul i disse tider hvor det ventes endringer i regler for smittevern med mer. Du kan alltid se fullt program her på nettsiden.

ONSDAG 11. AUGUST:  HØSTENS ARRANGEMENTER GÅR SOM PLANLAGT

Nøtterøy Kulturhus følger til enhver tid anbefalingene fra regjering og kommuneoverlegen. Det betyr at høstens arrangementer vil gå som planlagt! Det vil bli færre publikum i salen enn normalt for å opprettholde avstandskravet. Kort oppsummert oppforder vi til å unngå kødannelse, forhåndsbestill gjerne snacks og drikke, vi serverer ved bord ved salg av alkohol og ønsker bruk av munnbind der man ikke klarer å holde 1 meter. Det er også en selvfølge at man er symptomfri samt har riktig håndhygiene og bruk av antibac. Les mer om vårt smittevern her.

FREDAG 18. JUNI:  Informasjon vedrørende smitteutbrudd i Færder:

Det har vært et smitteutbrudd knyttet til en korkonsert i Nøtterøy Kulturhus tirsdag 8.6 og onsdag 9.6. Dette var en konsert av og med en lokal aktør med mange barn og unge på scenen og publikum bestående av deres familier. Nøtterøy Kulturhus har gode rutiner omkring smittevern. Kommunen har tett dialog med FHI og risikoen for smittespredning knyttet til kommende arrangementer i kulturhuset ansees liten.

Elin Nordstrand Jakobsen
Kommuneoverlege