Teknisk
Amfi

Antall publikum: 425 sittende

Amfiet er vår hovedsal hvor alle ser godt uansett plassering. For aller minste har vi løse seter som hentes ved inngang på barneforestillinger.

Det er plasser for rullestol på øverste rad. De reserveres ved kontakt med billettkontoret.

Tech spec Amfi(pdf)

Lystrekk (lights) Amfi(pdf)

Teatersalsnitt (theatrical overview)(pdf)

Prisliste (pdf)

Foajé

I foajéen har vi en liten scene. Her holder vi konserter du kan danse til, eller bare stå og digge, sittende intimkonserter, ølsmaking, vinsmaking litterære møter, operacafe m.mer.

Antall publikum:

Bordoppsett: 80

Stående: 120

Tech spec Foajé/Club scene(pdf)

Prisliste (pdf)

Lillesal

Egner seg for møtevirksomhet og små arrangementer, salen er ikke egnet for konserter. Ofte har små grupper samling der i forbindelse med arrangement og vi bruker den også som garderobe. Forhåndsbestilt snacks og drikke hentes her.

Antall publikum:

Bordoppsett: 80

Stående: 120

I Lillesalen har vi prosjektor, talerstol og mikrofon ved behov.

Prisliste (pdf)

Seteplan Amfi
Med denne seteplanen kan du lett orientere deg om hvor dine seter er når du mottar billetten.

Er du bevegelseshemmet bør du bestille billetter på rad 15 eller de to ytterste setene på rad 1 (vi har heis og viser deg vei ned). Seter markert med grønt er tilpasset rullestolbrukere, og må bestilles ved direkte henvendelse til billettluken.

Seter markert med blått er anbefalt for brukere av teleslynge.
NB! På noen forestillinger vil ikke teleslyngen være operativ. Vi har barneseter tilgjengelig. Vi tester i disse dager ut ny teknologi, for å gi hørselshemmede enda bedre opplevelser hos oss. Ta kontakt for mer informasjon.