Teknisk

Teknisk

AMFI

Antall publikum: 425 sittende

Amfiet er vår hovedsal hvor alle ser godt uansett plassering. For aller minste har vi løse seter som hentes ved inngang på barneforestillinger.

Det er plasser for rullestol på øverste rad. De reserveres ved kontakt med billettkontoret.

Tec spec Amfi (pdf)

Backline (pdf)

Lystrekk (lights) Amfi(pdf)

Teatersalsnitt (theatrical overview)(pdf)

Prisliste (pdf)

FOAJÉ / KLUBBSCENEN

I foajéen har vi en liten scene. Her holder vi konserter du kan danse til, eller bare stå og digge, sittende intimkonserter, ølsmaking, vinsmaking litterære møter, operacafe m.mer.

Antall publikum:

Bordoppsett: 80

Stående: 120

Tech spec Foajé/Club scene (pdf)

Backline (pdf)

Prisliste (pdf)

LILLESAL

Egner seg for møtevirksomhet og små arrangementer, salen er ikke egnet for konserter. Ofte har små grupper samling der i forbindelse med arrangement og vi bruker den også som garderobe. Forhåndsbestilt snacks og drikke hentes her.

Antall publikum: 80

I Lillesalen har vi prosjektor, talerstol og mikrofon ved behov.

Prisliste (pdf)

SETEPLAN AMFI


Med denne seteplanen kan du lett orientere deg om hvor dine seter er når du mottar billetten.

Er du bevegelseshemmet bør du bestille billetter på rad 15 eller de to ytterste setene på rad 1 (vi har heis og viser deg vei ned). Seter markert med grønt er tilpasset rullestolbrukere, og må bestilles ved direkte henvendelse til billettluken.

Det er barneseter tilgjengelig for de aller minste.

TELESLYNGE
Vi har gleden av å fortelle deg med behov for teleslynge at vi nå kan tilby dette på alle våre forestillinger. Uansett hvor du sitter i salen. Vi har installert et såkalt FM-basert anlegg fra Phonak med sender i salen. Dersom man ikke har FM-sender på høreapparatet, kan man få låne en mottaker i billettluka. Mottakeren er liten og diskret, og henges rundt halsen. Man setter så høreapparatet på T og får sin egen lokale teleslynge.