Sjefens Fristelse

Sjefens Fristelse

Lar du deg friste av Sjefen i år?

Kjære publikum!

Jeg har et ønske, et skikkelig sterkt ønske, om at du og dine nærmeste igjen skal kjenne lysten til å besøke Nøtterøy Kulturhus igjen. At dere spente skal komme på konserter og teaterforestillinger igjen, og glede dere over flotte kulturopplevelser sammen med kjente og ukjente. At dere igjen skal bli møtt av mine flotte medarbeidere, og av og til hilse på meg eller gjerne slå av en prat.

Jeg gleder meg over at vi igjen skal få presentere flotte forestillinger i alle sjangre, og alle av høy kvalitet. Det er en spennende høst vi går inn i, og jeg krysser fingrene for at alt vi nå har på programmet vil kunne la seg gjennomføre.

Sjefens Fristelse har eksistert siden tidlig på 2000-tallet. I denne pakken setter jeg sammen 5-6 forestillinger som jeg tror du vil like. Målet er å presentere ulike scenekunstarter (teater, musikk, nysirkus, dans…), fra både Norge og verden for øvrig. Noe skal gjerne være kjent, mens andre forestillinger og artister har knapt noen hørt om. Ofte er dette forestillinger som jeg har sett i utlandet, og likt så godt at jeg bare MÅ presentere det for publikum i Nøtterøy Kulturhus.

Høstens pakke i Sjefens Fristelse består av hele seks forestillinger, tre norske og tre utenlandske. Nysirkuskompaniet Machine de Cirque fra Canada, Sven Ratzke – kanskje verdens største kabaretartist fra Nederland og teaterkonserten Sundfør fra Riksteatret. Magiske og akrobatisk LEO fra Berlin, herlig og morsomme Don Quijote fra Riksteatret og de himmelsk gode musikerne Amund Maarud & Lucky Lips (med vokalist Malin Pettersen).

Og du – hvis jeg klarer å friste deg… så får du både disse billettene til halv pris, og du blir invitert til en liten samling i kulturhuset (med enkel servering) før vi sammen går inn på konserten med Sven Ratzke.

Håper jeg lykkes!

Med varm hilsen fra Sjefen
Einar M. Schistad
Kulturhusleder
Nøtterøy Kulturhus

Tilbud til deg:

For 6 opplevelser betaler du kr 1100,- inkl. bill. avg. og samling med litt snacks og drikke i Lillesalen 18. september. Ordinær billettpris kr 2235,- Du sparer 1135 og får 6 gode opplevelser i ulike sjangre. FRIST: 15. september.

PS. Vi har også Sjefens Ekstra. De kan du som kjøper sjefens få kjøpe billigere. De reserveres ved henvendelse til billettluka.

Einar Flaa & The Nordicana Band150
Best Western Swing175
Så leste jeg Naiv.Super175
Three Souls75
Balkan Cabaret150