GLED NOEN DU BRYR DEG OM

GLED NOEN DU BRYR DEG OM

Synes du det er vanskelig å finne nye gavetips til venner og familie?
Gi bort et gavekort til Nøtterøy Kulturhus, og du vil få en fornøyd mottaker.

Gavekortet kan brukes som betaling for billetter og snacks/drikke til alle forestillinger på Nøtterøy Kulturhus. Det er gyldig som betalingsmiddel i 2 år fra utstedelsesdato og du velger selv størrelsen på beløpet. Du kan gjerne kjøpe billetter til arrangementer som er lenger frem i tid.

Du kan kjøpe gavekort selv ved å klikke på gavekortknappen for deretter å skrive det ut på din egen printer.

Vi selger også gavekort i billettluka. Da får du et pent omslag og en gullkonvolutt. Billetttluka er åpen onsdag kl. 10.00 – 13.00 og 1 time før arrangement.

GAVEKORT SOM UTLØPER?

Hvis du har et gavekort som utløp i desember 2021, eller går ut i løpet av første halvår 2022, så har vi nå forlenget utløpsdatoen på gavekortet til 31. desember 2022.

Vi håper dere vil finne noe av interesse på Nøtterøy Kulturhus i løpet av 2022, og at du passer på å benytte ditt gavekort innen 31. desember 2022. Husk at du kan handle til alle arrangementer som ligger for salg frem i tid så lenge gavekortet ikke er utløpt.

Denne meldingen vil også bli sendt direkte til alle gavekortkjøpere og til deg som har hatt et gavekort som er utløpt i overnevnte periode.