FAQ Helene Bøksle på Verdens Ende

STED: Verdens Ende – Tjøme (inngang fra Nasjonalparksenteret og fra gjestehavna)
Konserten spilles ved Vippefyret
TID: Natt til lørdag 24. august
Konsertstart: Kl. 20:30.
Området stenges kl. 18.00 for billettsjekk av de som allerede er på området.
Portene åpner igjen kl. 18.30.
Dette er en sittende konsert.
Klikk her for å lese mer om artisten og selve konserten, bestille billett eller bussbillet.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BILLETTLUKE: Finner du ved inngangen til konsertområdet ved Nasjonalparksenteret. KUN VIPPS.
PS. Billetter er billigere å kjøpe selv på nett enn å kjøpe i billettluka på stedet.
Billetter her.

Om du har problemer med å finne konsertbilletten er billettkontoret på plass foran inngangen oppe ved Nasjonalparksenteret for å hjelpe deg. Har du kjøpt billett ordner det seg.

BUSS: Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 175,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. BEGRENSET MED PLASSER. Bussbilletter her.

Bussen har et stopp på veien:
18:30 – Tønsberg Rutebilstasjon (går fra Jernbanegaten)
18:45 – Borgheim (busstopp tvers over veien for Nøtterø Elektriske) (Det går fint å parkere bilen gratis ved bl.a. ungdomsskolen, Nøtterøy Kulturhus, Tinghaug eller ved Sentrumsbygg)
19:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende kl. 22:45

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

HANDIKAP: Det er egne Handikap-plasser for bil på parkeringen. Det er asfalterte gangveier i hele området, så det er lagt godt til rette, men noen bakker. Det er mange plasser med flat grunn som passer for rullestol inne på området.

KLÆR: Klær etter vær. Det foregår ute og du sitter stille, så lurt med noe varmt og noe vindtett. Ta gjerne med et sitteunderlag eller en lav stol

MAT: Restauranten Spiseriet er åpen som vanlig med matservering inne. NB! Uteområdet er reservert konsertpublikum (tidsbegrenset) som har handlet hos Spiseriet.

Det er lov å ta med seg mat og drikke (uten alkohol) inn på konsertområdet. Unngå glass som kan knuses.

OVERNATTING: Det kan ikke teltes på konsertområdet, men det er lov å overnatte under åpen himmel etter konserten. Øvrig overnatting og hotell se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARAPLY: Paraplyer sperrer utsikten for alle andre enn deg, så det er ikke ønskelig. Om det er meldt regn, ta med regntøy, anorakk eller regnponcho.

PARKERING: Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene!

SITTEPLASSER: Dette er en sittekonsert på svaberget med utsikt til Vippefyret. Av hensyn til andre publikummere anmoder vi alle om å følge dette. Det er ikke stoler tilgjengelig, men publikum kan ta med seg lave stoler. Vi anbefaler imidlertid å ha med sitteunderlag eller pledd, så man ikke sperrer utsikten for andre. Det er også enklere å håndtere på svaberget.

SOLA: Sola går ned kl. 20:41

SYKKEL: Det er sykkelparkering til høyre for hovedinngangen. Dvs. på høyre side av veien opp mot Nasjonalparksenteret.

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

TOALETTER: Ved innganger til konsertområdet og nede på brygga mot gjestehavna.

SAMARBEIDSPARTNERE: Tjøme og Hvasser Røde Kors Hjelpekorps, Besøkssenter Færder nasjonalpark, Spiseriet Verdens Ende, Paulsen Buss AS