Menyen vår

Vi har to utsalgssteder i foajeén. Kafé og bar er åpen 1 time før og 1 time etter hvert arrangement og dersom det er pause. Der kan du handle enkel snacks og drikke. Vi har f.eks. et rikholdig utvalg av varm og kald drikke, nøtter, søtt og annen snacks. Vi selger enkle toast, tapas fra Herr & Fru og vafler til visse forestillinger samt pølser på barneforestillinger.

Alle rettigheter.

Du kan også forhåndskjøpe snacks og drikke. Forhåndskjøpte varer hentes i minibaren i Lillesalen. Den ligger rett frem når du går inn i kulturhuset. Forhåndskjøp gjør du på nettsiden til arrangementet du skal på eller i forbindelse med billettkjøpet i luka eller på nett.


TAPAS SNACKS – FORHÅNDSBESTILLING
Vi på Nøtterøy Kulturhus er strålende fornøyd over å ha inngått en avtale med populære Herr & Fru på Teie om å levere enkle, små tapastallerkener til vårt publikum.

Nå kan du kjøpe litt smakfullt snacks å kose deg med før eller i pausen. TAPAS SNACKS – hvis du bare vil ha litt snacks kr 135,- eller DAGENS TAPAS KR 180,- for deg som er litt sulten.

NB. Tapas kan KUN forhåndskjøpes. Salget stenger kl. 11.00 samme dag som forestilling. På søndager stenger salget lørdag kl. 11.00.