Jul i Svingen

Det er desember i Svingen og juleforberedelsene er i full gang. Adventskalendere skal åpnes, julegrana skal tennes, koret skal synge. Alt er som det skal være.

Eller er det virkelig det? For Marvin, faren til Linus og Klara Klegg, har som vanlig sine egne idéer om hvordan ting bør gjøres. Morsomme idéer, spennende idéer, men er det gode idéer? Agnethe, moren til Linus og Klara, pleier ikke å syns det.

Og så flytter det inn en ny familie i Svingen. Og de kommer fra Sletta! Kan de bli venner med barna i Svingen?
Den årlige stafetten mellom Svingen og Sletta er selvfølgelig et høydepunkt. Hvem vinner i år? Marvin gjør dessverre sitt beste for at Svingen skal vinne …

Gutta skal på hyttetur. Det gjør de hvert år, men denne gang skjer det noe rart. Og det blir kanskje rarest for Nure.
Og hvem skal være Lucia i år? Alle vil, men bare en kan. Og det er ikke lett å bli enige!

Akaya skal reise bort i julen og Atif, som er muslim, feirer ikke jul. Så hvordan skal barna treffe hverandre på julaften? Blir ikke det helt umulig? Men ungene i Svingen er smarte og finner selvfølgelig en løsning.
Jul i Svingen er som juler flest. Noen gleder seg, andre gleder seg ikke fullt så mye. Noe er spennende, noe er hyggelig, noe er litt leit og mye er morsomt. Men en ting er sikkert: det blir Jul i Svingen!

Alder: Fra 4 år
Dramatisert for scenen av: Kjetil Indregard
Musikk: Odd Nordstoga / John Vinge
Sangtekster: Odd Nordstoga / Kjetil Indregard
Original musikalsk arrangør: John Vinge

Basert på NRKs julekalender “Jul i Svingen”, produsert av NRK.
Manuskript av Kjetil Indregard. TV-regi: Atle Knudsen. Musikk: Odd Nordstoga.
Teaterforlag: Teaterforlaget Songbird AS

Jul i Svingen

SØN 8. DES KL. 16:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: 1t og 45 min med pause

PRIS: 295,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE