Greg Niemczuk spiller Chopin

Når mesterpianisten Greg Niemczuk kommer tilbake til Nøtterøy Kulturhus vil han ta  deg med på en magisk reise gjennom Frédéric Chopins liv.

Den første delen vil være fylt med verker av den unge Chopin, skrevet mens han fortsatt var i Warszawa. Her var Chopin lykkelig, her opplevde han sin første kjærlighet, han erobret Warszawas konsertsaler og hans talent fikk skinne. Den andre delen vil være fylt med Chopins største mesterverk, skrevet allerede i Paris.

Vi får høre noen av Chopins mest ruvende mesterverk: De poetiske Balladene nr. 3 og 4, den dramatiske Scherzo nr. 1, tre virtuose etyder og den monumentale "Heroiske"-polonesen - en ekte publikumsfavoritt.

Som alltid vil Greg Niemczuk ikke bare spille piano, men også fortelle historier om Chopins liv og de verkene han skal fremføre. Det blir en fest med Chopins musikk spilt av en ekte Chopin-mester.

Greg Niemczuk blir hyllet av innflytelsesrike japanske kritikere som "den moderne inkarnasjonen av Chopin". Han har skapt seg et internasjonalt navn som en fremragende ekspert på og fortolker av Frederic Chopins musikk og han har viet mange år av sitt kunstneriske liv til å studere nettopp Chopin og hans musikk.

Greg Niemczuk spiller Chopin

SØN 27. OKT KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 2t med pause

PRIS: Fra 200,- til 300,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE