Veps

De siste par årene har Veps seilt opp som et av landets mest spennende og omtalte indieband. I høst skal de på turné og tar veien innom Nøtterøy Kulturhus for å spille stående konsert i Scenehuset.

Helt siden de ankom den norske og internasjonale indiescenen i en alder av 17 år, har de fire jentene gitt ut det kritikerroste debutalbumet «Oslo Park» og den like bejublede EPen «Open The Door».

Nå er alle i bandet blitt 20 år, og deres andre album «Dedicated To» ble sluppet via Miktam Records/Universal Music 14. juni. 

Fra albumet har allerede singlene «Greetings From Peru», «So Speak», «Break & Entry» og «Say What?» skapt bølger både ute i den store verden og her hjemme. Veps har blitt spilt på britiske Radio X, spillelistet hos NRK P13, omtalt av Dork Magazine, Far Out Magazine, The Line Of Best Fit og i tillegg høstet terningkast 5 for både albumet og flere av singlene hos norske aviser som Aftenposten, Dagsavisen, Klassekampen og Morgenbladet.

Tidligere har også bandets melodiske indierock blitt spilt hos BBC 6 og NRK P3, og mange av bandets singler har nytt tung rotasjon på en rekke av Spotify sine editorial spillelister.

Live har Veps tidligere gjort festivalkonserter i inn- og utland, blant annet på The Great Escape, Reeperbahn, Øyafestivalen, Stag & Dagger og en rekke klubbkonserter, inkludert en egen headliner-turné i Storbritannia.

Veps

LØR 14. SEP KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Scenehuset

VARIGHET: ca 75 min

PRIS: Fra 200,- til 300,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis og foregår bak sceneteppet på scenen i amfiet. Det er stående konsert og ingen stoler.

Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter.

Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE