The Harlem Spirit of Gospel

Velkommen til gospelkonsert fylt med sang og glede!

The Harlem Spirit of Gospel Choir fra New York byr på en ekte gospelopplevelse og har en sterk tilstedeværelse på scenen. De har besøkt Nøtterøy Kulturhus flere ganger, og gjerne før jul for å sette den gode julestemningen. 

Koret ble i sin tid grunnlagt av Anthony Morgan fra Harlem, New York. Multitalentartisten hadde en drøm om å bringe sammen de utallige gode gospelsangerne i Harlem for å synge og utføre gospelmusikk og spre evangeliets budskap over hele verden. 

Gospelkoret er kjent for sin allsidige lyd og store bredde i stemmene og har en helt unik kjærlighet til musikken. Koret reiser verden rundt og har sunget med kjente artister som Stevie Wonder; Luther Vandross, Diana Ross, Cindy Lauper, Aretha Franklin, Christina Aguilera, Gladys Knight, Ray Charles, Nelly Furtado, Alicia Keys og Johann Strauss Orchestra.

Harlem Spirit of Gospel opptrer med fem håndplukkede sangere og tre musikere.

The Harlem Spirit of Gospel

MAN 9. DES KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 90 min u/pause

PRIS: Fra 420,- til 450,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE