Verdiløse menn

"2000-tallets beste teateroppsetning" er endelig tilbake – 16 år etter den legendariske urpremieren på Jokke-musikalen Verdiløse menn.

Goggen sitter aleine hjemme, er selskapssjuk og konstaterer at gamle kompiser har fått seg jobb eller dame. Kleggen er imidlertid ledig, og dukker etter hvert opp med en six-pack med øl, med Knugern på slep, og med litt av en nyhet.

Slik åpner Verdiløse menn, Christopher Nielsens musikal, der låtene til Joachim Nielsen flettes inn i historier om damer og dop, tigging og øl, døde venner og udødelig kameratskap. Stort lenger off Broadway går det neppe an å komme!

Verdiløse menn gikk sin seiersgang på Torshovteatret i 2008, og samme sommer samarbeidet Nøtterøy Kulturhus og Slottsfjellfestivalen om å sette forestillingen opp i en industrihall på Kaldnes. Vi har lenge hatt dialog om å sette opp Verdiløse menn igjen, og det er ekstra flott å gjøre det når vi går inn i Nøtterøy Kulturhus' 30-årsjubileum. Til glede for nye og gamle fans. Her møter vi Christopher Nielsens situasjoner, stemninger og karakterer både fra Slipp Jimmy fri! og tv-serien To trøtte typer.

Christophers bror Joachim Nielsen (1964–2000) var frontfigur i både Jokke & Valentinerne og seinere i Tourettes og har etterlatt seg et særdeles fargerikt låtmateriale, som kler Christophers historie usedvanlig godt.

Regissør Anders T. Andersen har blant annet gjort seg bemerket som regissør og forfatter. Verdiløse menn var hans debut som teaterregissør.

Skuespillere:
Jan Sælid, Gard B. Eidsvold,
Kim Sørensen, Marte Engebregtsen og Per Egil Aske.

Musikere:
Valentourettes med Petter Pogo, Runar «Kula» Johannesen
og Petter Baarli.

Regi og scenografi: Anders T. Andersen
Musikk: Joachim Nielsen
Kostymer: Cathrine Engehagen Bråthen
Lyssetting: Jan Harald Jensen,
Ole Christian Rønningen
Koreografi: Jostein Kirkeby-Garstad
Musikkinstudering: Per Christian Revholt
Maskedesign: Fie Baro
Dramaturg: Olav Torbjørn Skare

Opprinnelig produksjon: Nationaltheatret

Verdiløse menn

FRE 14. JUN KL. 19:00 UTSOLGT

LØR 15. JUN KL. 20:00 FÅ BILLETTER

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 2t og 20 min med pause

PRIS: 795,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY