Soloppgangskonsert

Helt siden Nøtterøy Kulturhus begynte å arrangere soloppgangskonserten i 2018 har vi jobbet for å få tak i Ane Brun. Hennes usannsynlige vakre stemme kler svabergene og soloppgangen på Verdens Ende på en unik måte, og når hun denne natten i tillegg tar med seg strykere… Du kan glede deg stort!

Ane Brun er mer aktuell enn noen gang.. I høst ga hun for første gang på mange år ut et album på norsk («Nærmere»), og kritikkene har vært entydige: "Fantastisk!" "Ane Brun har kommet nærmere seg selv og sitt opphav" "Et album å lene seg mot i høstmørket" er noen av superlativene som er gitt. Med seg denne natten har hun strykere  i gruppa Oslo Strings. 

Velkommen til en uforglemmelig morgen i havgapet!

Soloppgangskonsert

SØN 2. JUL KL. 04:00

HVOR: Verdens Ende, Verdens Ende

VARIGHET: Ca 90 min

PRIS: Fra 0,- til 575,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Konserten foregår ute på Verdens Ende. Dette er en sittende konsert, så ta med klær etter vær og sitteunderlag. Portene åpner kl. 0200. For de som overnatter blir billetter sjekket kl. 12.00. Husk at gratis barnebillett er begrenset oppad til 7 år.

Les mer her: FAQ Soloppgangskonsert.

PARKERING

PARKERING: Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene! Husk det er midt på natten og de fleste kommunale parkeringsplasser er gratis. (F.eks. gater i Tønsberg, Borgheim Ungdomsskole, Nøtterøy Kulturhus, biblioteket på Tjøme med mer).

Vi selger bussbilletter og frokostbuffet. Begrenset antall!

SNACK & DRIKKE