Vårkonsert med Demenskoret i Færder

I anledning det kommende 30-årsjubileet til Nøtterøy Kulturhus, har vi invitert Demenskoret i Færder til å holde sin første konsert i kommunens storstue.

Kulturhuset og Demenskoret gjør dette som en samarbeidskonsert, og vi gleder oss stort til denne kvelden!

Demenskorets fantastiske reise startet i mars 2023, og de har siden da fått kjenne på hva sangglede virkelig er.

Denne kvelden går Demenskoret i Færder igjen på scenen, og du kan glede deg til å få et fornøyelig innblikk i deres rørende og inspirerende eventyr, med morsomme, varme og varierte musikalske innslag.

Det garanters høy allsangfaktor, og kjente og kjære sanger. Bli med på en konsert full av smittende sangglede, fra vinnerne av Færderprisen 2023!

Medvirkende i tillegg til koret:
Drude Flygt (tangenter), Aase Styve (dirigent), June Øhre Leskinen (ansvarlig korhjelper), Espen Bingen (bass), Jon Kirkebø Rosslund (trommer), Dag Hugo Aspheim (gitar) og Reidun Thorn Akre (korleder / dirigent).

******

Mer om Demenskoret i Færder:
Demenskoret i Færder er et privat initiativ, og ble 7. februar 2023 etablert og registrert som en frivillig organisasjon. Alt arbeid med, i og rundt koret er basert på frivillighet og dugnad.
Koret har på veldig kort tid klart å opprette et fantastisk og gratis aktivitetstilbud for mennesker med demens i vårt lokalsamfunn, med fokus på fellesskap, glede, toleranse og aksept.

Koret er per dags dato et fullsatt kor med 14 fabelaktige kormedlemmer, som ukentlig kommer med iver, engasjement, entusiasme og glede. Det er ingen tvil om at det er et stort behov tilbudet, og det er med på å gjøre en forskjell. En stor forskjell, både for kormedlemmene, pårørende og alle de frivillige som ukentlig er engasjert i koret.

Korets visjon er å være et trygt, stabilt og permanent aktivitetstilbud, og de ønsker å være en bidragsyter i jobben mot et mer demensvennlig samfunn i mange år fremover.

Vårkonsert med Demenskoret i Færder

ONS 29. MAI KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: 200,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE