Kvinnehelse

Lege og forsker Anita Kåss har forsket på kvinnelige hormoner i mange år og har merket seg den begrensede informasjonen til kvinner som kommer i overgangsalder. “Det er motstridende informasjon, nye anbefalinger er mindre kjent, og mange kvinner må lete etter informasjonen selv” sier Dr Kåss.

Anita Kåss er kjent for sin engasjerende formidlingsevne av medisinske temaer og hun holder foredrag nasjonalt og internasjonalt med fulle saler.

Denne kvelden vil du møte henne med en oppvarming av fysioterapeut og forsker Anita Leknes, som vil gi innblikk i kvinnehelse i et historisk perspektiv og hva nyere forskning sier om helse.

Du blant annet få svar på:
• Hva skjer med kroppen i overgangsalder? Hva er tidlig overgangsalder?
• Hvilke typer hormonbehandlinger finnes? Er de trygge?
• Hjelper naturlige terapier? Hvor viktig er livstilsendringer?
• Noen du elsker, noen du kjenner, eller noen du jobber med vil gå gjennom det. Foredraget er et ønske om å skape positiv endring. Alle burde vite om dette; halvparten av verden vil gjennomgå det.

Velkommen til en ærlig, faglig og engasjerende kveld på Nøtterøy Kulturhus!

Om Anita Kåss:
Anita Kåss (f.1979) er kjent for sin forskning på hormoner og autoimmune sykdommer. I 2017 ble hun kåret til årets lege av Telemark legeforening. Høsten 2018 ga hun ut boken “Mamma er en gåte”. Kåss jobber nå i selskapet Kaass Discovery, for å drive medikament utvikling for autoimmune sykdommer. Det Europeiske innovasjonsrådet valgte ut Kåss som en av de 50 topp kvinnelige ledere innenfor teknologiselskaper i Europa i 2021.

Kvinnehelse

TOR 23. MAI KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 2 timer med pause

PRIS: 450,-

ARRANGØR: Kroppen fysioterapi As

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE