Modig

Finn ditt hverdagsmot

Med humor, nydelige historier og masse energi tar Årets Taler i Norge i 2022, Svein Harald Røine, også kjent som Mr.Modig, publikum med storm med forestillingen Modig- Finn ditt hverdagsmot.

Frykt holder deg tilbake i livet ditt, og begrenser det store potensialet du har. Derfor kan denne forestillingen gjøre en stor forskjell. Svein Harald deler hvilke frykter som holder deg tilbake i livet, og hva du skal gjøre for takle frykt og bli modigere. Budskapet treffer deg garantert i både hjernen og hjertet, får deg til å reflektere over ditt eget liv, i tillegg til at du føler optimisme, selvtillit og mot.

Du får troen på at du kan takle alt livet kaster imot deg. Nøkkelen ligger i å være MODIG i hverdagen!

Svein Harald gjør seg bemerket som en av de beste historiefortellerne i landet, med en unik formidlingsevne, og tar publikum med på en berg-og-dalbane i følelser. Fra hysterisk latter, via undring og ubehag, til klump i halsen og en tåre i øyekroken. Han sier at du lærer ikke raskt hvis ikke følelsene dine er engasjert.

Her får du kombinasjonen av foredrag, show, stand-up og teater i en og samme pakke. Det er ikke bare gøy, det er innsiktsfullt og lærerikt også. Riktig feelgood med mening. Dette er så inspirerende og motiverende at ingen går uberørt fra en forestilling med Svein Harald. Og budskapet sitter i kroppen, kanskje livet ut!

Hør bare hva som ble sagt etter forestillingen på Chat Noir:
Wow! Jeg har vært på hundrevis av foredrag/forestillinger, men Svein Harald sitt er kanskje det beste jeg har vært på. Han traff meg midt i hjertet gang på gang. Jeg ble rørt til tårer flere ganger."

"Han fanget hele rommet med sin engasjerende karisma og hadde fantastiske historier som var morsomme og samtidig med dyp mening. Alle historiene flettet han sammen, slik at alle i salen virkelig lærte MYE. Og ikke et sekund var kjedelig. Det er med god grunn at han ble kåret til årets taler. Anbefales på det sterkeste."

"Han er en fantastisk ydmyk, sympatisk og varm taler som virkelig appellerte til hele den fullspekka salen på Chat Noir. Han gjorde kvelden uforglemmelig."

"Dette var faglig påfyll pakket inn i en perfekt balanse mellom humor, lærdom og kjærlighet.”

Biografi:
Svein Harald er far til to flotte voksne barn.
Svein Harald driver sitt eget selskap, Mr.Modig AS, og holder til daglig foredrag landet rundt for bedrifter og organisasjoner om temaet MODIG. Han har siden 2010 jobbet for seg selv og er lederutvikler, mentaltrener og foredragsholder på heltid.
Han er siviløkonom fra Edinburgh, og har jobbet med salg, markedsføring og ledelse i Lilleborg og Stabburet. Han var Marketingdirektør i Gilde Norge og Salgsdirektør i Nidar og ledet Norges største vinimport gruppering; Altia Corporation.
Han har skrevet boken “Modig- Finn ditt hverdagsmot”, som lå hele 51 uker i 2017 på førsteplass på Storytel sin liste over selvutviklingsbøker.

Modig

TOR 6. JUN KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 2t uten pause

PRIS: 490,-

ARRANGØR: Svein Harald Røine

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE