Slik takler du idiotene på jobben

Det mest medieomtalte foredraget i Norge de siste årene er sett av over 100.000 publikummere! 

Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm begeistrer stort med foredraget som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegaene.

Den drevne karen sprer inspirasjon og innsikt med blant annet mye humor.

Det handler om de vanskelige kollegaene. Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegaene som tapper deg for krefter. Alle har minst en idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken type kollega er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kollegaer. Tidstyven, møteplageren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og plagsomme forskjeller på jobben.

Slik takler du idiotene på jobben

MAN 11. NOV KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 90 min u/ pause

PRIS: Fra 410,- til 440,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE