Hvil deg sterk!

I dette foredraget får du lære hvordan du hviler smart og hvilke hvileaktiviteter som gir deg overskudd til å leve det livet du ønsker å leve. 

Gjennom en fascinerende reise i din egen hjerne gir Tomas Myklebust deg konkrete metoder for hvordan du kan redusere stress, øke din kreativitet, samt forbedre problemløsningsevnen og nattesøvnen gjennom effektiv hjernehvile.

Hvil deg sterk! Legg hjernen på lading!

Vi arbeider mindre, har mer ferie og mer komfort enn noen generasjon før oss. Likevel rapporterer nesten halvparten av oss at vi er konstant slitne og mangler mentalt og fysisk overskudd. Hvorfor? Fordi vi har glemt kunsten å hvile. På samme måte som musklene trenger hvile for å restituere, trenger hjernen også hvile for å lade opp og å fungere bedre.

Hvil godt, lev bedre!

Tomas Myklebust er psykolog, spesialist i klinisk nevropsykologi og pedagog. Han har også lang erfaring som mental trener og har samarbeidet med både toppidrettsutøvere og kunder fra næringslivet. Boka hans, Hvil deg sterk, har vært på bestselgerlistene i månedsvis. Tomas Myklebust er en energisk og erfaren foredragsholder og formidler, kjent fra tv-produksjoner som bl.a. «Søvnløs».

Foto: Cecilie Hatløy

Hvil deg sterk!

MAN 21. OKT KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: Fra 345,- til 395,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE