Sirkus USA

Dagen før valget i USA inviterer vi til en høyaktuell, underholdende og morsom kveld om amerikansk politikk med Fredrik Græsvik, Elin Ludvigsen og Eirik Bergesen.

Få ting er så engasjerende som amerikansk politikk. Og kampen om landets demokrati har aldri vært mer dramatisk. Hvordan endte USA med kontroversielle presidentkandidater som Trump og Biden?

Trioen har dekket alle president- og kongressvalg de siste 25 årene og lagde programmet Trumps Verden for TV2. De kjenner landet fra ute i felt og i maktens korridorer.

Situasjonen i verden er høydramatisk. Og USA er helt sentrale både for verdensøkonomien og i globale kriger og konflikter. Hvordan påvirkes situasjonen i Russland, Midtøsten og Kina? Og hva har alt dette å si for oss her hjemme i Norge?

Med en blanding av gode historier og harde fakta tar Fredrik, Elin og Eirik deg bak kulissene i verdens mektigste land. Forstå mer av det som skjer i USA, og hvordan det hele ender.

Sirkus USA

MAN 4. NOV KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 90 min uten pause

PRIS: Fra 375,- til 425,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE