FAQ Soloppgangskonsert

FAQ Soloppgangskonsert

STED: Verdens Ende – Tjøme (inngang fra parkeringen og fra gjestehavna)
TID: Natt til søndag 3. juli
Konsertstart: Kl. 04:00. Området stenges kl. 24:00 for billettsjekk av de som overnatter på svaberget. Portene åpner igjen kl. 02:00.
Inngang fra parkeringen.
Klikk her for å lese mer om artisten og selve konserten

Det kan bli fullt, så vi anbefaler forhåndskjøp av billetter. Finner du ikke din konsertbillett? Billettluka er åpen ved inngangen på Verdens Ende. Der hjelper vi deg!

NB! Det er viktig at du laster ned billetten til mobilen om du har digital billett. Vi trenger strekkoden for å scanne. Skru opp lyset på skjermen også på forhånd.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BILLETTLUKE: Finner du i et telt på parkeringsplassen foran inngangen til Verdens Ende.

Om du har problemer med å finne konsertbilletten er billettkontoret på plass foran hovedinngangen for å hjelpe deg. Har du kjøpt billett ordner det seg.

BUSS: Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 150,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. BEGRENSET MED PLASSER. Om du har bestilt både buss og frokost står det buss på parkeringen for deg etterpå.

Den har to stopp på veien:
02:35 – Tønsberg Rutebilstasjon (Jernbanegaten)
02:50 – Borgheim (busstopp tvers over veien for Nøtterø Elektriske) (Det går fint å parkere bilen gratis ved bl.a. ungdomsskolen, Nøtterøy Kulturhus, Tinghaug eller ved Sentrumsbygg)
03:00 – Sundene (busstopp)
03:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende kl. 06:00

Bussbillettene er nå utsolgt. Sjekk eventet på FB om noen selger der.

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

FÆRDER NASJONALPARKSENTER: Nasjonalparksenteret vil stå et egnet sted og selge kopper, vannflasker og sitteunderlag.

HANDIKAP: Det er egne Handikap-plasser på parkeringen. Det er asfalterte gangveier i hele området, så det er lagt godt til rette, men noen bakker.

MAT: Restauranten Spiseriet i Besøkssenteret selger kaffe, mineralvann og bakevarer fra kl. 02.00. Etter konserten er det mulig å  spise frokostbuffet der. Kun forhåndsbestilling (UTSOLGT) via billettkjøp Nøtterøy Kulturhus  eller direkte hos Spiseriet på telefon: 33 50 76 20 eller mail: post@verdensendespiseriet.no

OVERNATTING: Det kan ikke teltes på konsertområdet, men det er lov å overnatte under åpen himmel. Vakter vil gå rundt og sjekke billetter til de som har overnattet før porten åpnes, dvs rundt klokka tolv. NB! Inngangen til området vil da bli sperret frem til innslipp kl. 02.00. Det ligger flere campingplasser i nærheten. Øvrig overnatting og hotell se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARKERING: Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene! Husk det er midt på natten og de fleste kommunale parkeringsplasser er gratis. (F.eks. gater i Tønsberg, Borgheim Ungdomsskole, Nøtterøy Kulturhus, biblioteket på Tjøme med mer).

SITTEPLASSER: Det er ikke stoler tilgjengelig, men publikum kan ta med seg dette. Vi anbefaler imidlertid å ha med sitteunderlag eller pledd, så man ikke sperrer utsikten for andre. Det er også enklere å håndtere på svaberget.

SOLA: Sola står opp 04:12.

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

TAXIBÅT: Det er flere båter som tilbyr taxi og charter:

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

TOALETTER: Besøkssenteret, ved innganger til konsertområdet og på brygga.

SAMARBEIDSPARTNERE: Tjøme og Hvasser Røde Kors Hjelpekorps, Besøkssenter Færder nasjonalpark, Spiseriet, Paulsen Buss AS