FAQ Soloppgangskonsert

FAQ Soloppgangskonsert

STED: Verdens Ende – Tjøme (inngang fra parkeringen)
TID: Natt til søndag 3. juli
Konsertstart: Kl. 04:00. Området stenges kl. 24:00 for billettsjekk. Portene åpner kl. 02:00.
Inngang fra parkeringen.
Klikk her for å lese mer om artisten og selve konserten

Det kan bli fullt, så vi anbefaler forhåndskjøp av billetter.

NB! Det er viktig at du laster ned billetten til mobilen om du har digital billett. Vi trenger strekkoden for å scanne. Skru opp lyset på skjermen også på forhånd.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BILLETTLUKE: Finner du i et telt på parkeringsplassen foran inngangen til Verdens Ende.

BUSS: Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 120,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. BEGRENSET MED PLASSER

Den har to stopp på veien:
02:35 – Tønsberg Rutebilstasjon (Jernbanegaten)
02:50 – Borgheim
03:00 – Sundene
03:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende kl. 06:00

Kjøp bussbillett på denne lenken. Eller i kjøpsprosessen sammen med konsertbilletten.

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

HANDIKAP: Det er egne Handikap-plasser på parkeringen. Det er asfalterte gangveier i hele området, så det er lagt godt til rette, men dog en del bakker, så det kan være litt tungt om man mot formodning sitter i manuell rullestol uten hjelper.

MAT: Restauranten Spiseriet i Besøkssenteret selger kaffe, mineralvann og bakevarer fra kl. 02.00. Etter konserten er det mulig å  spise frokostbuffet der. Kun forhåndsbestilling via billettkjøp Nøtterøy Kulturhus eller direkte hos Spiseriet på telefon: 33 50 76 20 eller mail: post@verdensendespiseriet.no

OVERNATTING: Det kan ikke teltes på konsertområdet, men det er lov å overnatte under åpen himmel. Vakter vil gå rundt og sjekke billetter til de som har overnattet før porten åpnes, dvs rundt klokka tolv. NB! Inngangen til området vil da bli sperret frem til innslipp kl. 02.00. Det ligger flere campingplasser i nærheten og Stall Verdens Ende har utleie av leiligheter. Øvrig overnatting og hotell se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARKERING: Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene! Husk det er midt på natten og de fleste kommunale parkeringsplasser er gratis. (F.eks. gater i Tønsberg, Borgheim Ungdomsskole, Nøtterøy Kulturhus, biblioteket på Tjøme med mer).

SITTEPLASSER: Det er ikke stoler tilgjengelig, men publikum kan ta med seg dette. Vi anbefaler imidlertid å ha med sitteunderlag eller pledd, så man ikke sperrer utsikten for andre. Det er også enklere å håndtere på svaberget.

SOLA: Sola står opp 04:14.

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

TAXIBÅT: Det er flere båter som tilbyr taxi og charter:

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

Skyssbaaten.no: https://www.skyssbaaten.no/ Tlf. 90 14 06 13

Taxibåten: https://www.taxibåten.no/ tlf. 47 61 21 30 (Charterbåt, hotellskip og taxibåt)

TOALETTER: Besøkssenteret, ved innganger til konsertområdet og på brygga.


SAMARBEIDSPARTNERE: Tjøme og Hvasser Røde Kors Hjelpekorps, Besøkssenter Færder nasjonalpark, Spiseriet, Stall Verdens Ende.