FAQ Soloppgangskonsert

FAQ Soloppgangskonsert

STED: Verdens Ende – Tjøme (inngang fra parkeringen og fra gjestehavna)
TID: Natt til søndag 30. juni
Konsertstart: Kl. 04:00. Området stenges kl. 24:00 for billettsjekk av de som overnatter på svaberget. Portene åpner igjen kl. 02:00.
Inngang fra parkeringen. Dette er en sittende konsert.
Klikk her for å lese mer om artisten og selve konserten, bestille billett eller bussbillet.

Det kan bli fullt, så vi anbefaler på det sterkeste forhåndskjøp av billetter.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BESØKSSENTER FÆRDER NASJONALPARK: Er stengt denne natten.

BILLETTLUKE: Finner du i et telt på parkeringsplassen foran inngangen til Verdens Ende. KUN VIPPS.
PS. Billetter er billigere å kjøpe selv på nett enn å kjøpe i billettluka på stedet.

Om du har problemer med å finne konsertbilletten er billettkontoret på plass foran hovedinngangen for å hjelpe deg. Har du kjøpt billett ordner det seg.

BUSS: Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 175,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. BEGRENSET MED PLASSER. Om du har bestilt både buss og frokost står det buss på parkeringen for deg etterpå.

Den har et stopp på veien:
02:35 – Tønsberg Rutebilstasjon (går fra Jernbanegaten)
02:50 – Borgheim (busstopp tvers over veien for Nøtterø Elektriske) (Det går fint å parkere bilen gratis ved bl.a. ungdomsskolen, Nøtterøy Kulturhus, Tinghaug eller ved Sentrumsbygg)
03:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende kl. 06:00

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

HANDIKAP: Det er egne Handikap-plasser på parkeringen. Det er asfalterte gangveier i hele området, så det er lagt godt til rette, men noen bakker. Det er mange plasser som passer for rullestol, men det er også reservert for rullestoler / bevegelseshemmede på plattingen på uteserveringen til Spiseriet.

KLÆR: Klær etter vær. Det foregår ute og du sitter stille, så lurt med noe varmt og noe vindtett.

MAT: Restauranten Spiseriet i Besøkssenteret selger kaffe, mineralvann og bakevarer fra kl. 02.30. Etter konserten er det mulig å  spise frokostbuffet der (for de som har sikret seg buffetbilletter som nå er utsolgt). Det vil vente en buss til de som har forhåndskjøpt bussbillett. Kun forhåndsbestilling via billettkjøp Nøtterøy Kulturhus 

Det er lov å ta med seg mat og drikke (uten alkohol) inn på området. Unngå glass som kan knuses.

OVERNATTING: Det kan ikke teltes på konsertområdet, men det er lov å overnatte under åpen himmel. Vakter vil gå rundt og sjekke billetter til de som har overnattet før porten åpnes, dvs rundt klokka tolv. NB! Inngangen til området vil da bli sperret frem til innslipp kl. 02.00. Det ligger flere campingplasser i nærheten. Øvrig overnatting og hotell se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARAPLY: Paraplyer sperrer utsikten for alle andre enn deg, så det er ikke ønskelig. Om det er meldt regn, ta med regntøy, anorakk eller regnponcho.

PARKERING: Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene! Husk det er midt på natten og de fleste kommunale parkeringsplasser er gratis. (F.eks. gater i Tønsberg, Borgheim Ungdomsskole, Nøtterøy Kulturhus med mer).

SITTEPLASSER: Dette er en sittekonsert på svaberget. Av hensyn til andre publikummere anmoder vi alle om å følge dette. Det er ikke stoler tilgjengelig, men publikum kan ta med seg dette. Vi anbefaler imidlertid å ha med sitteunderlag eller pledd, så man ikke sperrer utsikten for andre. Det er også enklere å håndtere på svaberget.

SOLA: Sola står opp 04:08.

SYKKEL: Det er sykkelparkering til høyre for hovedinngangen. Dvs. på høyre side av veien opp mot Nasjonalparksenteret.

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

TOALETTER: Ved innganger til konsertområdet og nede på brygga mot gjestehavna.

SAMARBEIDSPARTNERE: Tjøme og Hvasser Røde Kors Hjelpekorps, Besøkssenter Færder nasjonalpark, Spiseriet Verdens Ende, Paulsen Buss AS