FAQ Soloppgangs-konsert

For English press here.

STED: Verdens Ende (inngang fra parkeringen)
TID: Natt til søndag 7. juli
Konsertstart: Kl. 04:00. Portene åpner kl. 02:00.
Inngang fra parkeringen.
Klikk her for å lese mer om artisten og selve konserten

Det kan bli fullt, så vi anbefaler forhåndskjøp av billetter.

NB! Det er viktig at du laster ned billetten til mobilen om du har digital billett. Vi trenger strekkoden for å scanne. Skru opp lyset på skjermen også på forhånd.

BELIGGENHET: Verdens Ende ligger helt på sydspissen av Tjøme, utenfor Tønsberg. Veien til Verdens Ende går tvers igjennom Nøtterøy og Tjøme.

BILLETTLUKE: Finner du i et telt på parkeringsplassen foran inngangen til Verdens Ende.

BUSS: Vi anbefaler forhåndskjøp av bussbillett. Kr 120,- tur/retur. NB! Må forhåndskjøpes. BEGRENSET MED PLASSER

Den har to stopp på veien:
02:35 – Tønsberg Rutebilstasjon (Jernbanegaten)
02:50 – Borgheim
03:00 – Sundene
03:15 – Verdens Ende
Retur fra Verdens Ende kl. 06:00

Kjøp bussbillett på denne lenken. Eller i kjøpsprosessen sammen med konsertbilletten.

FRITIDSBÅT: Gjestehavna på Verdens Ende er tilgjengelig for båtfolket, enten de skal på konsert eller ikke. Det er ikke mulig å forhåndsreservere båtplass. Havneavgift betales som vanlig. Om du skal på konserten må du kjøpe billett ved inngang til konsertområdet eller på forhånd: www.nøtterøy.kulturhus.no

HANDIKAP: Det er egne Handikap-plasser på parkeringen. Det er asfalterte gangveier i hele området, så det er lagt godt til rette, men dog en del bakker, så det kan være litt tungt om man mot formodning sitter i manuell rullestol uten hjelper.

MAT: Restauranten Spiseriet i Nasjonalparksenteret selger kaffe, mineralvann og bakevarer fra kl. 02.00. Etter konserten er det mulig å kjøpe frokost. Kun forhåndsbestilling direkte hos Spiseriet på telefon: 33 50 76 20 eller mail: post@verdensendespiseriet.no

NASJONALPARKSENTERET: Nasjonalparksenteret har åpent. For konsertpublikummet har de gratis inngang til utstillingen fra 02.00 – 04.00.

OVERNATTING: Det kan ikke teltes på konsertområdet, men det er lov å overnatte under åpen himmel. Vakter vil gå rundt og sjekke billetter til de som har overnattet før porten åpnes, dvs rundt klokka halv ett/ett. Det ligger flere campingplasser i nærheten og Stall Verdens Ende har utleie av leiligheter. Øvrig overnatting og hotell se tips på nettsiden til Færder nasjonalpark.

PARKERING: Det er parkeringsplasser ved Verdens Ende. Vi gjør oppmerksom på  området har kommunal parkeringsavgift. Det frigjøres også plass på jordene før Verdens Ende.

SITTEPLASSER: Det er ikke stoler tilgjengelig, men publikum kan ta med seg dette. Vi anbefaler imidlertid å ha med sitteunderlag eller pledd, så man ikke sperrer utsikten for andre. Det er også enklere å håndtere på svaberget.

SOLA: Sola står opp 04:17.

SYKKELUTLEIE: Aktiv Fritid på Tjøme.

TAXIBÅT: Det er flere båter som tilbyr taxi og charter:

Fjordtaxi: http://fjordtaxi-faerder.no/ tlf. 48 31 44 48

Skyssbåten: Tlf. 90 14 06 13

Taxibåten: https://www.taxibåten.no/ tlf. 47 61 21 30 (Charterbåt, hotellskip og taxibåt)

TOALETTER: Nasjonalparksenteret, ved innganger til konsertområdet og på brygga.