André & Dorine

Velkommen til en teaterforestilling helt uten ord, men der alle forstår alt som blir sagt. Iført masker bruker skuespillerne kun sitt eget kroppsspråk for å fortelle historien om et eldre ektepar som gjenopplever og gjenfinner sin kjærlighet når den ene blir alvorlig syk.

André og Dorine har Alzheimer som tematikk, og hovedpersonene er et eldre ektepar og deres voksne sønn. Du kan vente deg en historie full av tilbakeblikk, romantikk, og gode minner – men også sorgen og frustrasjonen knyttet til å «miste» sine nære.

Kulturhusets leder Einar M. Schistad så forestillingen på teaterfestivalen Fringe i Edinburg august 2023: «Dette ble for meg det desiderte høydepunktet på festivalen, og forestillingen André & Dorine var så ufattelig fin og sterk. Virkelig en vakker forestilling som jeg så inderlig håper at mange vil velge å se!»

I samarbeid med bl.a. med Gøteborgs Dans- og Teaterfestival kommer denne prisvinnende forestillingen nå til Skandinavia og på turné i Norge for første gang.

"Det er vanskelig å forestille seg et mer ømt og fengslende verk," - LA Weekly.
"En av de magiske kveldene på teateret som skal leve med meg for alltid," - Stage and Cinema.

PAKKETILBUD -

Kjøp billetter samtidig til André & Dorine og Ingebrigt Steen Jensen – Før jeg forsvinner og få rimeligere pris!

André og Dorine har turnert i over 30 land på 13 år.

Av Kulunka Teatro (Spania)
På scenen:
José Dault / Alberto Huici
Garbiñe Insausti / Laura García Marín Edu Cárcamo
Skrevet av: Iñaki Rikarte, Garbiñe Insausti, José Dault, Edu Cárcamo, Rolando San Martín
Original musikk: Yayo Cáceres

André & Dorine

LØR 31. AUG KL. 19:30

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 80 min uten pause

PRIS: Fra 150,- til 325,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE