Play Dead

En lidenskapelig feiring av livet

Det canadiske kompaniet People Watching kommer for første gang til Norge! Gled deg til en forrykende danseforestilling hvor 6 dansere og akrobater utfordrer både fysikkens lover og din fantasi.

Play Dead handler om hvor absurd livet kan være. Om menneskers sårbarhet og måten vi omfavner hverdagens trivialiteter med vårt behov for nærhet og kontakt. Det blir surrealistisk, overveldende og vakkert!

Konsept og koreografi: Brin Schoellkopf, Natasha Patterson, Jarrod Takle, Jérémi Lévesque, Ruben Ingwersen, Sabine Van Rensburg
Scenedesign: Emily Tucker
Aldersgrense: 10 år

Forestillingen blir en del av tilbudspakken Sjefens Fristelse.^
 
«Humor og teatralsk absurditet på et nytt nivå. Akkurat som i et sirkus utfordrer de tyngdekraften og omfavner risikoen»
- Nadia Drouin

"Fest setebeltet! Dansekollektivet People Watching tar deg med inn i en virvelvind med høy intensitet. Denne strålende forestillingen, med sine flytende overganger og akrobatisk dans, har også en teatralsk dimensjon som forsterkes av scenografien og skuespillet."
- Françoise Boudreault, Cliquez Cirque, 15 July 2023

Play Dead

LØR 9. NOV KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 70 min

PRIS: Fra 200,- til 375,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE