Oslofjorden danser 2024

Panta Rei Danseteater og Færderbiennalen har gleden av å ønske velkommen til vandreforestillingen Oslofjorden danser 2024. 

Opplev en av perlene i Færders nasjonalpark på en ny måte i denne stemningsfulle vandreforestillingen. Publikum guides stødig gjennom løypa. På veien er det duket for mange vakre øyeblikk av dansekunst som synliggjør naturens ulike kvaliteter, mangfold og kontraster.

Oppmøte: Reisen starter på parkeringen ved Grepan (Tjøme) og ender ved den spektakulære utsikten på Skåetangen. Vandringen foregår i kupert terreng og varer i ca 75 minutter. Maksimalt 35 personer per forestilling.

Oslofjorden danser er en serie vandreforestillinger initiert av Panta Rei Danseteater langs og i nærheten av Oslofjorden der publikum får oppleve samtidsdans i nye omgivelser. Målet er å iscenesette Oslofjorden og samtidig rette fokus mot et rikt mangfold av uttrykk, byrom og naturopplevelser. 

Vi gleder oss til å ønske tidligere og nye publikummere velkommen til denne unike reisen og til å presentere urpremieren på Oslofjorden Danser 2024 under Færderbiennalen. 

Oslofjorden dansers koreografer annonseres 1. juni 2024.

Forestillingene spilles lørdag 10. august, kl. 15, 16.30 og 18.00.

Sagt om tidligere forestillinger: 
«De kunstneriske innslagene var ikke bare imponerende og sterke, men kulturkritiske. Hva er kunst? Og for hvem? Dette var i høyeste grad sterke kunstuttrykk. Man ble som publikummer våken på en annen måte enn inne i en tradisjonell teatersal. Panta Rei har med dette prosjektet skapt kunst på nye måter og med hele bydelen som scene.» 
– Lars Høgset, publikummer og trebåt-entusiast 

“Jeg er så full av fantastiske opplevelser etter å ha vært med på vandreforestillingen deres i dag. Jeg føler jeg mangler ord for å klare uttrykke alt jeg føler. Det var rett og slett helt fantastisk. Er så takknemlig.” 
- Publikummer, Oslofjorden Danser i Fredrikstad 2023

Oslofjorden danser 2024

LØR 10. AUG KL. 15:00

LØR 10. AUG KL. 16:30

LØR 10. AUG KL. 18:00

HVOR: Moutmarka Tjøme, Grepan- Skåetangen

VARIGHET: ca 70 min uten pause

PRIS: Fra 195,- til 325,-

ARRANGØR: Færderbiennalen

PARKERING

Vandreforestilling på kuppert terreng, dessverre ikke tilgjengelig for rullestol/barnevogn.

Oppmøte: Grepan utfartsparkering, Tjøme.
Avsluttes på Skåetangen.