Velkommen til middag!

Velkommen til middag!

Faulty Towers torsdag 2. og fredag 3. desember

Det nærmer seg middag med Basil, Sybil og Manuel. De har gleden av å invitere til en stilfull aften i sin restaurant med følgende meny:

Forrett

Asparges og broccolisuppe

Hovedrett

Grillet svinenakke servert med peppersaus og bakt potet

Dessert

Tilslørte bondepiker

PS. Maten er laget av Herr & Fru på Teie. Gi beskjed til billettluka tlf. 33 06 77 20 eller mail: notteroy@kulturhus.no innen onsdag 1. desember kl. 14.00 om det er noen allergier eller intoleranser som må tas hensyn til.

Maten er klar klokken 19.00 og dørene åpner kl. 18.00. Vi anbefaler at du er ute i god tid. Publikum samles i Lillesalen først, deretter blir det middag i foajeen. Når det gjelder smittevern kan du lese våre mer om dette her:

Smittevern

All drikke må bestilles av hver enkelt. Baren i Lillesalen er åpen fra kl. 18.00. Her kan du både handle det du ønsker å drikke før forestillingen og det du ønsker å ta med deg til bordet. Når du har satt deg ved bordet, blir det ikke mulighet for å bestille mer drikke før hovedretten serveres. Dette på grunn av showets karakter…

Vi anbefaler at du bestiller på forhånd og drikke vil da stå klart ved bordet når du setter deg for å spise. Det som er bestilt og ønsket før maten vil bli servert deg i Lillesalen. Om du skulle ønske mer, er det selvfølgelig fullt mulig å handle på stedet i tillegg.

Forhåndskjøp drikke her:

Torsdag 2. desember

Fredag 3. desember