Smittevern

Smittevern

FREDAG 24. SEPTEMBER:  VI TAR HVERDAGEN TILBAKE!

Fra og med i morgen 25. september kl. 16 blir det full gjenåpning av kultur, frivillighet og idrett. Dette meldte regjeringen på dagens pressekonferanse.

Vi og resten av Norge har vært i unntakstilstand i 561 dager, og skal nå tilbake til en normal hverdag.

Dette medfører:

  • 1-metersregelen forsvinner.
  • Det blir ikke lenger antalls- og avstandsbegrensninger på våre arrangementer
  • Vi kan selge vin og drikke rett fra baren.

For oss på Nøtterøy Kulturhus betyr det at vi igjen kan fylle alle plassene i våre saler. Vi går tilbake til vanlig drift, og dette gleder vi oss skikkelig til!

Velkommen!

Aktuell informasjon om våre arrangementer og covid-19 kan du lese om her.

FØR 25. SEPTEMBER KL. 16.00:

HELSE:

Er du syk eller har luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

GOD TID:

Ha billetten klar for scanning ved hovedinngangen, enten klar lastet ned på mobilen eller papir funnet frem. Der får du også antibac. Salen åpner 30. minutter før. Vi ber alle om å gå ut av lokalene etter forestilling og unngå opphold som skaper trengsel.

HUSK AVSTAND:

Hold minimun 1 meter til neste i køen og kulturhusets ansatte.

Når du passerer noen inne i salen, vend ansiktet vekk.

ANTIBAC:

Alle må ta antibac som står ved hovedinngang. Vi har også rikelig med antibac tilgjengelig for publikum i våre lokaler.

MUNNBIND:

Munnbind skal være på når du ikke kan holde 1 meter avstand til andre enn dine nærkontakter. Barn under 12 år trenger ikke munnbind.

ALKOHOL:

Når vi selger alkohol: Kun servering ved bord. Forhåndsbestill helst bord, snacks og drikke. Begrenset antall bord. Handler du varer uten bord må du gå rett inn i salen.
Ved konserter på Klubbscenen får du automatisk bord med billetten. Forhåndsbestill helst snacks og drikke. Det er lov å ta med snacks og drikke inn i salen.

FAMILIEFORESTILLINGER:

Vi ber deg holde de små sammen med deg og ikke la dem gå rundt alene.

Ordinært er det salg fra disk. Vi ønsker å unngå kø så forhåndskjøp/reserver gjerne bord, snacks og drikke i forbindelse med billettkjøpet eller via forestillingens nettside. Begrenset antall bord. Det er lov å ta med snacks og drikke inn i salen.

VÅRE LOKALER:

Vår store sal, Amfi tar i disse tider 288 personer med god avstand mellom grupper. Det er en meter til neste gruppering sideveis, publikum sitter på hver rad. Siden publikumskapasiteten er 1/2 av vanlig kapasitet kan noen arrangementer bli fortere utsolgt enn vanlig.

GARDEROBE:

Ta med yttertøyet inn. Vi har ingen garderobe i disse dager.

ETTER ARRANGEMENT:

I amfiet starter bakerste rad utgangen først, så følger radene på. Alle bes holde avstand til de som ikke er nærkontakter. Vi ber alle om å gå ut av lokalene etter forestilling og unngå opphold som skaper trengsel.

*******

Sosial distanse

Du vil se billettkategorier med og uten betegnelsen “sosial distanse” ved bestilling.

Personer innen sammen husstand eller nærkontakter kan velge VANLIG billettkategori så de kan sitte sammen uten avstand. Det blir da beregnet et sete ledig til neste bestiller. Personer som IKKE er i samme husstand eller nærkontakter må velge SOSIAL DISTANSE som billettkategori. Da får de et sete mellom seg og neste person.

Vil du være smittevernsvakt?

Har du lyst til å bidra som frivillig? Nøtterøy Kulturhus ønsker frivillige smittevakter til å dele ut antibac og holde orden på køen før forestillingene. Etter arrangementstart skal bord, stoler og kontaktflater desinfiseres. Er det ledig plass kan du så gå inn og se forestillingen. Du melder deg på for hvert arrangement, og det er ingen fast avtale utover det.

Dette er en hyggelig jobb hvor du møter mye glede og forventning. Påmelding koordineres via appen Nyby i regi av Færder frivilligsentral. Der får du også mer informasjon.