Suck it

Danserne i denne forestillingen består av elever ved det treårige studiet for profesjonell yrkesdanserutdanning ved Balettakademien i Stockholm. De turnérer med sin sluttproduksjon for å vise sin lidenskap, dedikasjon og kjærlighet for dansen.

suck it
- a phrase often used to rub something in someone's face, for instance, something they didn't believe you could do. Once it is accomplished, the term could be used as an expression to say, "you didn't think I could, but look, I did it anyway"- 

Alle har en gang i livet kjent på følelsen av å klare noe mot alle odds. Gjennom hele livet støter vi på motgang, vi har oppoverbakker og nedoverbakker, kan kjenne på hjelpesløshet til tider og tvile på sin verdi og sitt potensial. Suck it er en måte å sette punktum for all usikkerhet man har hatt selv og tvil fra andre.

Koreografer:
Anton Lachky, Belgia
Jennifer Archibald, New York
Gabriella Engdal, London
Subjazz, Oslo
Hlin Hjalmarsdottir

Kurator: Charlotta Öfverholm

Dansere:
Thea Back
Alexander Bergström
Michela Bonetti
Janelle Holland
Saga Jansson
Marvin Kouassi
Smilla Larsson Lindh
Dalila Lima Freire
Felicia Lindberg
Johanne Lyshagen Stette
Alfred Molander
Rubi Felina Myhre
Alva Nordgren
Joakim Pham
Paulina Rosenkvist
Anna Sjöberg
Dina Skjeldstad Hippe
Nora Sofie Hov
Marthe Sverd Dragsund
Josefin Westerberg
Isa Wig
Sara Wänström
Alice Öhman

Suck it

TOR 30. MAI KL. 19:30 KANSELLERT

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 70 min uten pause

PRIS: Fra 0,- til 200,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE