Faulty Towers

Bli med på en uforglemmelig middagsopplevelse! Hotell i særklasse er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Rollefigurene som vi elsker, gjenoppstår i Faulty Towers The Dining Experience. Dette er et unikt, interaktivt 2-timers show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien. Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil, og ikke minst den språkforvirrede, klønete Manuel serverer gjestene middag, som de gjorde i "Hotell i særklasse".

Faulty Towers, The Dining Experience har vært en kjempehit over hele verden. Showet ble satt opp på en restaurant i Londons West End tidlig i november 2012. I følge Time Out, London, var det et av de topp tre mest besøkte showene i London den måneden. Høsten 2013 debuterte Faulty Towers, the Dining Experience på Sydney Opera House med åtte utsolgte show, og våren 2014 på selveste Royal Albert Hall med fem utsolgte show. Deretter har det gått slag i slag og nå kommer de altså tilbake til Nøtterøy for femte gang! Basil, Sybil og Manuel er klare. Er du?

PS: Prisen inkluderer 3-retters meny og show.
På menyen står det suppe, kylling og dessert fra Herr & Fru. Gi beskjed til billettluka på forhånd vedr. allergier.

Drikke til og før maten kjøpes separat. Den kan gjerne forhåndkjøpes ved billettkjøp. 

* Den originale tittelen på TV-serien er "Fawlty Towers". På grunn av ulike rettigheter må denne forestillingen benytte en annen tittel. Derfor heter den "Faulty Towers".

Faulty Towers

FRE 8. DES KL. 19:00 FÅ BILLETTER

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé

VARIGHET: Ca 2 t u/pause

PRIS: 995,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Middagen foregår i foajeen. Sybil har maten klar klokken 19.00 og dørene åpner kl. 18.00. Vi anbefaler at du er ute i god tid.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE