Smittevern

SLIK FÅR ALLE  EN GOD OPPLEVELSE

Vi følger myndighetene sine retningslinjer vedrørende smittevern og ønsker at alle skal få en hyggelig opplevelse under trygge rammer. Spesifikk informasjon om våre arrangementer og covid-19 kan du lese om her.

I mai 2021 er kafe og bar stengt. Det er tillett med maks. 100 personer i salen.

HELSE:

Er du syk eller har luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

GOD TID:

Ha billetten klar for scanning ved hovedinngangen, enten klar lastet ned på mobilen eller papir funnet frem. Der får du også antibac. Salen åpner 30. minutter før. Vi ber alle om å gå ut av lokalene etter forestilling og unngå opphold som skaper trengsel.

HUSK AVSTAND:

Hold minimun 1 meter til neste i køen og kulturhusets ansatte.

Når du passerer noen inne i salen, vend ansiktet vekk.

ANTIBAC:

Alle må ta antibac som står ved hovedinngang. Vi har også rikelig med antibac tilgjengelig for publikum i våre lokaler.

MUNNBIND:

Munnbind skal være på til du sitter på din plass i salen og når du ikke kan holde 1 meter avstand til andre enn dine nærkontakter. Barn under 12 år trenger ikke munnbind.

ALKOHOL:

I mai 2021 er kafe og bar stengt. Når vi selger alkohol: Kun servering ved bord. Forhåndsbestill helst bord, snacks og drikke. Begrenset antall bord. Handler du varer uten bord må du gå rett inn i salen.
Ved konserter på Klubbscenen får du automatisk bord med billetten. Forhåndsbestill helst snacks og drikke. Det er lov å ta med snacks og drikke inn i salen.

FAMILIEFORESTILLINGER:

I mai 2021 er kafe og bar stengt. Vi ber deg holde de små sammen med deg og ikke la dem gå rundt alene.

Ordinært er det salg fra disk. Forhåndskjøp gjerne bord, snacks og drikke i forbindelse med billettkjøpet eller via forestillingens nettside. Begrenset antall bord. Det er lov å ta med snacks og drikke inn i salen.

VÅRE LOKALER:

Vår store sal, Amfi tar i disse tider 100 personer med god avstand mellom grupper. Det er 2 seter til neste gruppering sideveis, publikum sitter på hver rad. Siden publikumskapasiteten er 1/4 av vanlig kapasiet kan noen arrangementer bli fortere utsolgt enn vanlig.

GARDEROBE:

Ta med inn. Vi har ingen garderobe i disse dager.

ETTER ARRANGEMENT:

I amfiet starter bakerste rad utgangen først, så følger radene på. Alle bes holde avstand til de som ikke er nærkontakter. Vi ber alle om å gå ut av lokalene etter forestilling og unngå opphold som skaper trengsel.

 

*******

HVA BETYR SOSIAL DISTANSE VED BILLETTKJØP?

Du vil se billettkategorier med og uten betegnelsen “sosial distanse” ved bestilling.

Personer innen sammen husstand eller nærkontakter kan velge VANLIG billettkategori så de kan sitte sammen uten avstand. Det blir da beregnet et sete ledig til neste bestiller. Personer som IKKE er i samme husstand eller nærkontakter må velge SOSIAL DISTANSE som billettkategori. Da får de et sete mellom seg og neste person.