Smittevern

SLIK FÅR ALLE  EN GOD OPPLEVELSE

Vi følger myndighetene sine retningslinjer vedrørende smittevern og ønsker at alle skal få en hyggelig opplevelse under trygge rammer. Spesifikk informasjon om våre arrangementer og covid-19 kan du lese om her.

FREDAG 18. JUNI: Informasjon vedrørende smitteutbrudd i Færder:

Det har vært et smitteutbrudd knyttet til en korkonsert i Nøtterøy Kulturhus tirsdag 8.6 og onsdag 9.6.
Dette var en konsert av og med en lokal aktør med mange barn og unge på scenen og publikum bestående av deres familier.
Nøtterøy Kulturhus har gode rutiner omkring smittevern.
Kommunen har tett dialog med FHI og risikoen for smittespredning knyttet til kommende arrangementer i kulturhuset ansees liten.

Elin Nordstrand Jakobsen
Kommuneoverlege

HELSE:

Er du syk eller har luftveissymptomer må du holde deg hjemme.

GOD TID:

Ha billetten klar for scanning ved hovedinngangen, enten klar lastet ned på mobilen eller papir funnet frem. Der får du også antibac. Salen åpner 30. minutter før. Vi ber alle om å gå ut av lokalene etter forestilling og unngå opphold som skaper trengsel.

HUSK AVSTAND:

Hold minimun 1 meter til neste i køen og kulturhusets ansatte.

Når du passerer noen inne i salen, vend ansiktet vekk.

ANTIBAC:

Alle må ta antibac som står ved hovedinngang. Vi har også rikelig med antibac tilgjengelig for publikum i våre lokaler.

MUNNBIND:

Munnbind skal være på til du sitter på din plass i salen eller ved et bord og når du ikke kan holde 1 meter avstand til andre enn dine nærkontakter. Barn under 12 år trenger ikke munnbind.

ALKOHOL:

Når vi selger alkohol: Kun servering ved bord. Forhåndsbestill helst bord, snacks og drikke. Begrenset antall bord. Handler du varer uten bord må du gå rett inn i salen.
Ved konserter på Klubbscenen får du automatisk bord med billetten. Forhåndsbestill helst snacks og drikke. Det er lov å ta med snacks og drikke inn i salen.

FAMILIEFORESTILLINGER:

Vi ber deg holde de små sammen med deg og ikke la dem gå rundt alene.

Ordinært er det salg fra disk. Vi ønsker å unngå kø så forhåndskjøp/reserver gjerne bord, snacks og drikke i forbindelse med billettkjøpet eller via forestillingens nettside. Begrenset antall bord. Det er lov å ta med snacks og drikke inn i salen.

VÅRE LOKALER:

Vår store sal, Amfi tar i disse tider 200 personer med god avstand mellom grupper. Det er 2 seter til neste gruppering sideveis, publikum sitter på hver rad. Siden publikumskapasiteten er 1/2 av vanlig kapasitet kan noen arrangementer bli fortere utsolgt enn vanlig.

GARDEROBE:

Ta med inn. Vi har ingen garderobe i disse dager.

ETTER ARRANGEMENT:

I amfiet starter bakerste rad utgangen først, så følger radene på. Alle bes holde avstand til de som ikke er nærkontakter. Vi ber alle om å gå ut av lokalene etter forestilling og unngå opphold som skaper trengsel.

*******

HVA BETYR SOSIAL DISTANSE VED BILLETTKJØP?

Du vil se billettkategorier med og uten betegnelsen “sosial distanse” ved bestilling.

Personer innen sammen husstand eller nærkontakter kan velge VANLIG billettkategori så de kan sitte sammen uten avstand. Det blir da beregnet et sete ledig til neste bestiller. Personer som IKKE er i samme husstand eller nærkontakter må velge SOSIAL DISTANSE som billettkategori. Da får de et sete mellom seg og neste person.