Om Nøtterøy Kulturhus

Nøtterøy Kulturhus er et regionalt kulturhus for midtre Vestfold. Kulturhuset åpnet i 1994, og har utviklet seg til å bli en av de sentrale aktørene på østlandet. Vi ønsker å være et kulturhus som tilbyr noe til nesten alle, med en bredde i programmet som spenner fra det folkelige til det “smale”, og som dekker alle de ulike scenekunstene. På de profesjonelle forestillingene vi presenterer har vi et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet, og vi forsøker å ligge på et fornuftig prisnivå. Nøtterøy Kulturhus ønsker også å være et kulturhus for amatøroppsetninger med lokale aktører.

Om du er fra Tønsberg og omegn og ønsker å gå på konsert, teater el.l. så er Nøtterøy Kulturhus knappe 5 minutter med bil fra sentrum, det er også busstopp i gangavstand fra kulturhuset. Her finner du bussrutene.

Sesongens programhefte kommer i postkassa lørdag 16. desember.

Salene:

AMFI: 425 sittende publikummere. Vi har plasser for rullestol på øverste rad. De reserveres ved kontakt med billettkontoret.
LILLESALEN: Egner seg for møtevirksomhet og små arrangementer, den er ikke egnet for konserter. Ofte har små grupper samling der i forbindelse med arrangement. Den bruker vi også som garderobe.
FOAJEEN: Passende for intimkonserter, ølsmaking, litterære møter, operacafe m.mer.

Kafé/bar:

Kaféen er åpen 1 time før forestilling og 1 time etter. Der kan man f.eks. få kjøpt snack og drikke. Unngå lange køer, forhåndsbestill når du kjøper billetten.

Parkering:

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid.
Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

Sosiale medier:

Vi har også en egen Facebook side hvor vi holder medlemmene oppdatert! Bli med!
Ønsker du å følge oss på twitter kan du følge @nkulturhus
Artister og publikum oppfordres også til å tagge oss på instagram: #nøtterøykulturhus

NB. Husk at det kan være forstyrrende for publikum og artister om du bruker blitz eller tar bilder. Bruk av blitz er ikke tillatt og skru ned lysstyrken på skjermen.