OM NØTTERØY KULTURHUS

OM NØTTERØY KULTURHUS

Nøtterøy Kulturhus er et regionalt kulturhus for midtre Vestfold. Kulturhuset åpnet i 1994, og har utviklet seg til å bli en av de sentrale aktørene på østlandet. Vi ønsker å være et kulturhus som tilbyr noe til nesten alle, med en bredde i programmet som spenner fra det folkelige til det “smale”, og som dekker alle de ulike scenekunstene. På de profesjonelle forestillingene vi presenterer har vi et sterkt fokus på kunstnerisk kvalitet, og vi forsøker å ligge på et fornuftig prisnivå. Nøtterøy Kulturhus ønsker også å være et kulturhus for amatøroppsetninger med lokale aktører.


Om du er fra Tønsberg og omegn og ønsker å gå på konsert, teater el.l. så er Nøtterøy Kulturhus knappe 5 minutter med bil fra sentrum, det er også busstopp i gangavstand fra kulturhuset. Her finner du bussrutene.

Programheftet for høsten kommer i postkassa torsdag 17. september 2020.

Salene:

AMFI: 425 sittende publikummere. Smittevern: 200 sittende publikummere. Vi har plasser for rullestol på øverste rad. De reserveres ved kontakt med billettkontoret. Klikk her for seteplan.
LILLESALEN: Egner seg for møtevirksomhet og små arrangementer, den er ikke egnet for konserter. Ofte har små grupper samling der i forbindelse med arrangement. Den bruker vi også som garderobe. Kontakt oss gjerne om du ønsker en samling i forbindelse med en forestilling/konsert!
KLUBBSCENEN: Passende for intimkonserter, ølsmaking, litterære møter, operacafe m.mer. Smittevern: Klubbscenen tar nå, med riktig avstand, 60 personer.

Leietaker? Her er vår Prisliste (pdf)
Her er våre vilkår i forbindelse med Covid-19: info_til_leietaker (pdf)

Kafé/bar:

Kaféen er åpen 1 time før forestilling og 1 time etter. Der kan man f.eks. få kjøpt snack og drikke. Unngå lange køer, forhåndsbestill når du kjøper billetten. Du kan også gå inn på siden for hvert arrangement for å bestille snacks og drikke separat. Her ser du litt mer informasjon om vareutvalget.

Parkering:

GRATIS PARKERING. Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen), oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Nøtterøy Kulturhus er en del av Færder kommune, så alle kommunens områder rundt rådhuset kan brukes utenom ordinær arbeidstid.

(Parkering utenfor REMA 1000 er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.)

Sosiale medier:

Vi har også en egen Facebook side hvor vi holder medlemmene oppdatert! Bli med!
Ønsker du å følge oss på twitter kan du følge @nkulturhus
Artister og publikum oppfordres også til å tagge oss på instagram: #nøtterøykulturhus

Men husk at det kan være forstyrrende for publikum og artister om du bruker blitz eller tar bilder. Bruk av blitz er ikke tillatt og skru ned lysstyrken på skjermen. Det er veldig kjedelig for de som sitter bak å se lysende skjermer foran seg.

Logoen til Nøtterøy Kulturhus:

Last ned logo for digitalt bruk her.

Last ned logo for print her.