Lukket forsalg for deg med app!

Nyhetsslipp i dag!

D.D.E. legger ut på sin første kulturhusturné høsten 2024 og kommer for første gang til Nøtterøy Kulturhus!

Lukket forsalg for appbrukere og nyhetsbrevmottakere: torsdag 29. feb kl. 10.00 på denne linken.

Salget åpner for alle fredag 1. mars kl. 10.00

Denne høsten legger et av landets mest folkekjære band ut på veien med en konsert litt utenom det vanlige. Forestillingen «D.D.E. – GRAITEST HITS» inneholder et bredt utvalg av bandets kjente og kjære låter, servert i tospann med historier fra over 30 år på veien!

I over 30 år har D.D.E. laget låter, spilt og underholdt for det norske folk. Tre–fire generasjoner har sunget med, danset, ledd og grått. I heimen, i bilen, i båten, på hytta, og ikke minst på festivaler og på festlokaler. Nå legger folkefavorittene for første gang ut på en landsdekkende kulturhusturné, der ikke bare hitlåtene, men også noen av de litt mindre spilte perlene fra katalogen deres får skinne.

Kulturhuskonserten «D.D.E. – GRAITEST HITS» handler selvfølgelig først og fremst om låtene, men sentralt er også Frodes gamle amerikakoffert. Ut av den hentes minner og historier, fra turnébussen og på øvingslokalet. Det handler om starten, om å skape og ville noe, møter med fans, og ikke minst en god porsjon røverhistorier.

D.D.E. – GRAITEST HITS er 90 minutter med trivsel, allsang og gode historier. Velkommen på konsert!