Jokke-musikalen Verdiløse menn

Jokke-musikalen Verdiløse menn

14. juni kommer den originale Verdiløse menn til Nøtterøy Kulturhus! Nå kan alle brukere av appen vår og nyhetsbrevmottakere benytte seg av en ukes forsprang. Billettslipp i dag for deg, åpent for alle torsdag 7. desember. Billetter kjøper du her.

“2000-tallets beste teateroppsetning” er endelig tilbake – 16 år etter den legendariske urpremieren på Jokke-musikalen Verdiløse menn.

Goggen sitter aleine hjemme, er selskapssjuk og konstaterer at gamle kompiser har fått seg jobb eller dame. Kleggen er imidlertid ledig, og dukker etter hvert opp med en six-pack med øl, med Knugern på slep, og med litt av en nyhet.

Slik åpner Verdiløse menn, Christopher Nielsens musikal, der låtene til Joachim Nielsen flettes inn i historier om damer og dop, tigging og øl, døde venner og udødelig kameratskap. Stort lenger off Broadway går det neppe an å komme!

Verdiløse menn gikk sin seiersgang på Torshovteatret i 2008., og samme sommer samarbeidet Nøtterøy Kulturhus og Slottsfjellfestivalen om å sette forestillingen opp i en industrihall på Kaldnes. Vi har lenge hatt dialog om å sette opp Verdiløse menn igjen, og det er ekstra flott å gjøre det når vi går inn i Nøtterøy Kulturhus’ 30-årsjubileum. Til glede for nye og gamle fans. Her møter vi Christopher Nielsens situasjoner, stemninger og karakterer både fra Slipp Jimmy fri! og tv-serien To trøtte typer.

Christophers bror Joachim Nielsen (1964–2000) var frontfigur i både Jokke & Valentinerne og seinere i Tourettes og har etterlatt seg et særdeles fargerikt låtmateriale, som kler Christophers historie usedvanlig godt.

Regissør Anders T. Andersen har blant annet gjort seg bemerket som regissør og forfatter. Verdiløse menn var hans debut som teaterregissør.

Skuespillere:
Jan Sælid, Gard B. Eidsvold,
Kim Sørensen, Marte Engebregtsen og Per Egil Aske.

Musikere:
Valentourettes med Petter Pogo, Runar «Kula» Johannesen
og Petter Baarli.

Regi og scenografi: Anders T. Andersen
Musikk: Joachim Nielsen
Kostymer: Cathrine Engehagen Bråthen
Lyssetting: Jan Harald Jensen,
Ole Christian Rønningen
Koreografi: Jostein Kirkeby-Garstad
Musikkinstudering: Per Christian Revholt
Maskedesign: Fie Baro
Dramaturg: Olav Torbjørn Skare

Forhåndskjøp billetter her.