Barn og familie

Denne sesongen byr vi på selveste universet, Youtubestjerner, eventyrlig musikal og tullball for de minste:

Prebz og Dennis torsdag 8. februar

Med over 167 millioner klikk på sin Youtube-kanal har Preben Fjell og Dennis Vareide bygget opp Norges største norsktalende Youtube-kanal. Innholdet er basert på vennskapelig humor, spill og sketsjer. Siden 2012 har guttene vært pionerer på plattformen med nærmest daglige oppdateringer. Nå kommer de med sitt live show. (Dennis er også å se i kjendisversjonen av Farmen i disse dager.) Passer best fra 10 år. Her finner du mer info.

Trollmannen frå OZ lørdag 10. og søndag 11. februar

Det er duket for en eventyrlig musikal når Riksteatret kommer med klasssikeren Trollmannen frå Oz. Her får du møte Dorothy som fraktes til det magiske landet OZ hvor hun drar ut på eventyr med Blikkmannen, Den feige løven og Fugleskremslet. Eventyret ble skrevet på 1900 tallet og er en av USAs mest populære filmer og bokserier. Passer best fra 5 år. Her finner du mer info.

Astroshowet torsdag 1. mars

Velkommen alle vitebegjærlige! En spennende kveld hvor universet har hovedrollen med sci-fi-forfatter og vitenformidler Anne Mette Sannes og astrofysiker Knut Jørgen Røed Ødegaard. Passer best fra 10-12 år.Her finner du mer info.

Molly & Partner lørdag 10. mars

Marianne Krogness og Karoline Gregersen Herlofsen er kjent som Molly & Parter. De bor i et hull i veggen og har ubegrenset med godteri de bruker for å bytte til seg tjenester og ting. Det populære paret byr på mange gøyale sanger blandet med tull og tøys. Passer fra 3 år. Her finner du mer info.