Stilling ledig i kafé

Vil du jobbe i kafeen/baren på våre arrangement?

Nøtterøy Kulturhus er på utkikk etter noen flere medarbeidere for salg av snacks, enkel mat og drikke i forbindelse med våre arrangementer.

Stillingen består i å forberede snacks og enkle småretter før åpning, yte service og selge før, under og etter forestilling, samt håndtere servering/catering til artister backstage og rydde etter bespisning. Som med all jobbing i kafe/bar er vasking og rydding en viktig del av arbeidet, så alt ser pent og innbydende ut.

Vi ønsker oss noen som har erfaring fra serviceyrket, gjerne har jobbet med servering/mat tidligere og håndtert betaling/kassesystemer/kassaoppgjør. Vi vil gjerne ha deg som ønsker å bidra til at Nøtterøy Kulturhus er et trivelig sted å være både for publikum og artister. Du bør kunne jobbe effektivt i team med dine andre kollegaer samt være serviceinnstilt.

Arbeidstidene varierer helt utifra hva slags arrangement det gjelder, vi har alt fra barneforestillinger tidlig på ettermiddagen til konserter som går sent. Noen ganger er det også ønskelig å ha noen til å jobbe på dagtid under konferanser, forestillinger med den kulturelle spaserstokken etc. Arbeid på dagtid kan vi avtale særskilt med den som måtte ha mulighet til det, og ikke et krav for å få jobben. Vi ønsker noen som kan jobbe til høsten da vårsesongen snart er ferdig, mulig det blir litt opplæring før sommeren.

En ypperlig jobb for studenter eller deg som trenger litt ekstra å gjøre!

Send cv og noen ord om deg selv til bente.solem@faerder.kommune.no