Vaffelhjarte

Velkommen til årets familieforestilling med Teater Ibsen. Vaffelhjarte av Maria Parr er en varm og musikalsk forestilling om vennskap, familie, vafler og ikke minst det store spørsmålet: Når blir man egentlig bestevenner? Må en spørre først eller er det bare noe man er?

Trille og Lena er naboer i Knert-Mathilde en liten bygd et eller annet sted i Norge. De ser hverandre hver dag og støtter hverandre gjennom små og store bekymringer i livet, i tillegg til at de finner på så mye. Ingenting er kjedelig synes Trille når Lena er i nærheten. Men en dag skjer det noe som kan snu oppned på hele tilværelsen for de gode naboene. Mammaen til Lena har fått seg kjæreste og de må flytte inn til byen. Hva skjer da med Trille og Lena?

Var de bare gode naboer eller er de bestevenner som holder sammen i tykt og tynt?

Bak Teater Ibsens store familieforestilling står et stødig team med Linn Olsen på regi, Silje Sandodde Kise har laget scenografien og Espen Gjelstad Gundersen er musikalsk ansvarlig. Vaffelhjarte er basert på debutboka til Maria Parr som kom ut i 2005, siden har det blitt både tv-serie og teaterforestiling. Parr har også har skrevet «Tonje Glimmerdal» og «Keeperen og havet» m.fl. Forestillingen er dramatisert av Jesper Halle med musikk av Odd Nordstoga.

Passer for alle fra 6 år.

Medvirkende:
Dramatiker: Jesper Halle
Regi: Linn Olsen
Scenografi/Kostyme: Silje Sandodden Kise
Komponist: Odd Nordstoga
Lysdesigner: Silje Grimstad
Skuespillere: Ole Henrik Risøy Solheim, Hadle Reisæter, Bibi Nerheim, Håkon Moe, Dorina Marie Eldøy-Iversen
Musikalsk ansvarlig: Espen Gjelstad Gundersen
Teatersjef: Bo Anders Sundstedt

Vaffelhjarte

TOR 7. MAR KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 1t og 50 min med pause

PRIS: Fra 250,- til 355,-

ARRANGØR: Teater Ibsen

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE