Tuuletar

Vokalensemblet Tuuletar er en energibombe! Ensemblet presenterer finsk musikk på en måte du ikke har hørt før, med beatboksing og utenomjordiske harmonier.

De serverer et rått, men samtidig sårbart lydbilde som henter inspirasjon fra trip-hop, art-pop, eldgamle trylleformler og folkeeventyr. Noen gange høres Tuuletar ut som et band med instrumener, andre ganger som et kammerkor. Alltid lyder de som den finske naturen med en vri. Det er urmenneskelig, men moderne.
Sitt internasjonale gjennombrudd fikk de da låten Alku ble plukket opp av HBO og brukt i TV-hiten Game of Thrones.

Tuuletar består av: Venla Ilona Blom (vokal, beatbox), Sini Koskelainen (vokal, lydeffekter), Johanna Kyykoski (vokal) og Piia Säilynoja (vokal).

Tuuletar

TOR 23. MAR KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

PRIS: Fra 150,- til 200,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY