The Tape Face Show

Gjør deg klar for høstens morsomste forestilling på Nøtterøy Kulturhus når Tape Face kommer tilbake!

The Boy With Tape on His Face, nå kalt Tape Face, var hos oss i 2013, 2015 og 2017. Denne lørdagen i oktober er det igjen på tide å le godt og lenge, rett fra magen!

I 2013 skrev Kulturhusleder Einar M. Schistad noe vi fortsatt synes er svært så godt beskrevet: ”På Edinburgh Fringe i august 2012 opplevde jeg ”The Boy with Tape on his Face”, og lo så jeg gråt gjennom hele showet. Uten tvil den beste forestillingen jeg så på festivalen, og det geniale er at showet er uten ord - men du skjønner ALT han ”sier”. Gå ikke glipp av dette!

Med enkel, smart og sjarmerende humor, har Tape Face skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett.

PS. Passer også supert for fremmedspråklige og deg med nedsatt hørsel, det er ingen tale.

Om Tape Face:
Sam Wills fra New Zealand begynte sin karriere som gateartist, og traff full pott på humorfestivalen Fringe i Edinburgh i 2010. Deretter gikk det slag i slag og han fyller nå teatre over hele verden. Han ble for alvor internasjonalt kjent da han deltok i America’s got Talent i 2016. The Boy with Tape on his Face endret etter hvert navnet sitt til Tape Face, men er fortsatt samme karakter med universell appell. Hans søte, skjeve, dype og morsomme personlighet overskrider barrierene av språk og kultur. De senere årene har han holdt til i Las Vegas med sin egen scene og show.

Tape Face kan også skilte med eget show i Londons West End, Paris, Bejing og turnert de største humorfestivaler og scener i Europa og USA., delt scene med Tim Minchini på BBC Comedy Proms, opptrådt på den årlige, kongelige gallakvelden The Royal Variety Performance i London og gjestet Jason Manford i ITV’s Comedy Rocks. De siste årene har Sam Wills popularitet eksplodert, og vi er svært stolte av å få ham tilbake hit til Nøtterøy Kulturhus for fjerde gang.

Utterly spectacular! Endlessly inventive, hysterically funny. Sublime physical lunacy – fight for a ticket.” Time Out
the last word in silent comedy” -  The Guardian
simply joyous, sometimes mesmerising” - The Times
A truly magical experience” - Chortle.co.uk

NATIONAL/NETWORK TV APPEARANCES
Britain's Got Talent: The Champions, ITV
America's Got Talent: The Champions - NBC
America's Got Talent - NBC
The John Bishop Show - BBC
The Tape Face Tapes – BBC
BBC Comedy Proms – BBC
The Royal Variety Performance – BBC
Jason Manford’s Comedy Rocks – ITV

The Tape Face Show

LØR 19. OKT KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 80 min uten pause

PRIS: Fra 200,- til 350,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE