Terje Espenes & Terje Johannesen

Terje Espenes er kjent som frontmann i americana-bandet Jack Stillwater, men han står så definitivt også støtt på egne ben.

 I 2021 ble «Hopes and Dreams-The Songs of Bruce Springsteen» utgitt. Den ble etterfulgt av en serie med konserter – hans egen hyllest til sjefen sjøl. I disse dager er han aktuell med albumet «Røtter» som ble lansert i september. Et country-noir-album på klingende nordnorsk dialekt!

"Røtter" har allerede fått strålende mottagelse og denne kvelden blir det intimkonsert sammen med Nøtterøy's egen Terje Johannesen på gitar og trompet i Nøtterøy Kulturhus.

 
«Når Espenes nå tar det dristige steget ut i morsmåls-americana må han tåle å bli sammenliknet med folk som har gått den veien forut, og en av dem er ingen ringere enn Odd Nordstoga. Da legges lista høyt, men Terje Espenes har sin egen røst og kommer fra det med æren i behold og vel så det. «Røtter» er blitt varmt og nært album med imponerende og storslåtte arrangement» (Popklikk)

Terje Espenes & Terje Johannesen

FRE 12. APR KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

PRIS: Fra 220,- til 270,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY