Spiselige hager

Dennis Asbjørnsen er en ung, spennende blogger, greenfluencer, forfatter, foredragsholder og innehaver av Norges største kjøkkenhagekonto i SoMe som elsker egendyrka økomat fra egen hage i Stavanger.

Utgangspunktet for Dennis var rett og slett ønsket om å lage en liten kjøkkenhage, og da med prinsipp om å dyrke økologisk og bærekraftig. Det innebar å gjenbruke potter og hageredskaper, sanke egne frø og drive manuelt håndarbeid. Ønsket var å bruke minst mulig penger på kjøkkenhagen – og resultatet er at Dennis i dag spiser egendyrka økologisk mat fra egen hage!

Erfaringene Dennis gjør seg, og den unike gleden han føler ved å dyrke sin egen mat, har resultert i Norges største kjøkkenhagekonto på Instagram. Dennis sprer kunnskap, informasjon og inspirasjon om dyrking av spiselige vekster – enten det er i en svær kjøkkenhage, på balkongen eller i et kjøkkenvindu. Verdien er den samme uansett hvor stor eller liten plass man har. Du dyrker og skaper noe! Denne kvelden deler han raust metoder og tips for å dyrke enkelt, billig og bærekraftig.

Spiselige hager

MAN 24. APR KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: ca 75 min uten pause

PRIS: Fra 285,- til 330,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE