Spis bra, lev godt

Berit Nordstrand trollbinder sitt publikum når hun tar dem med på sin reise gjennom tarmen og kroppen. Med humor, glimt i øyet og en god porsjon selvironi, formidler hun alt du trenger å vite om maten,  tarmbakteriene, kroppen og helsa. Gjennom 25 år har hun som lege hatt fokus på «Mat som medisin». Her får du hennes aller beste tips til hvordan du kan spise bra og leve godt.

La Berits foredrag bli starten på resten av ditt liv
Berit er kjent for å kunne omsette komplisert medisinsk kunnskap til morsomme historier og enkle metaforer. Som tilhører kan du tilegne deg nok kunnskap på knappe 2 timer til å starte en positiv forandringsreise med effekt på resten av ditt liv. Du vil kunne forstå sammenhengen mellom mat, stress, aktivitet og søvn på en måte som inspirerer og motiverer. Og du får det du behøver av verktøy til å sette i gang.

Bakgrunn og erfaring
Berit har bakgrunn som lege. Hun er spesialist i klinisk farmakologi og toksikologi, og spesialist i rus- og avhengighetsmedisin. Hun er også kognitiv terapeut. Som overlege på St.Olavs Hospital etablerte Berit rutiner for individuell kostholdsbehandling av pasienter. Hun har hatt opplæring av både pasienter, leger og annet helsepersonell.

Berits univers
Berit Nordstrand har skrevet og utgitt til sammen 15 populære bøker fra 2012 og 2022. I tillegg har hun hatt foredrag for over 30 000 mennesker per år over det ganske land. Mange har oppsøkt foredragene hennes for en generell forbedring av egen helse, mens andre har søkt hennes kunnskap mot mer spesifikke helseutfordringer. Berit har laget metoder for hvordan du trinnvis både kvitter deg med overflødige kilo, kommer i form, sover bedre, kjenner på mer energi, kommer i bedre humør og får bedrekonsentrasjon og hukommelse. Hun har også laget metoder for hvordan du med enkle grep kan bremse og reversere din biologiske aldring. I tillegg gjør hun stor suksess med metoden «Omstart30» med fokus på å styrke tarmbakteriefloraen, dempe inflammasjon og lindre helseplager. Hun driver nettportalen BeritNordstrand.no, nettkursene «Ny Start» (Tarmens Medisin), «Omstart30» og nettsamfunnet «Klubb Nordstrand». Her tilbyr hun ukemenyer, steg-for-steg-videoer, foredrag og livesendinger.

Nå har Berit nok en gang oppsummert kunnskapen i form av en ny bok «Berits mat- og livsstilsjournal». Verken overvekt, diffuse smerter, helseplager eller sykdom handler om flaks eller uflaks. Et svekket tarmbakteriemangfold og inflammasjon (betennelse) kan gjøre deg både overvektig, energiløs og syk. Berit gir deg kunnskap og verktøy som gjør at du kan bli kvitt uønskede kilo og helseplager ved å kose deg med mat som kan styrke dine gode tarmbakteriehjelpere. Hun gir deg også tips som gjør at du kan spise MER og fortsatt gå ned i vekt. En bonus kan være både bedre energifølelse, nattesøvn, konsentrasjon og hukommelse.

Spis bra, lev godt

MAN 13. FEB KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 2 timer inkl pause

PRIS: 390,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE