Soloppgangs-konsert

29/4-2021: Vi må dessverre innse at årets store opplevelse på Verdens Ende må avlyses. På grunn av restriksjonene rundt covid-19 er det ikke mulig å samle mange mennesker der ute. Vi har solgt ca 1500 billetter og alle som har kjøpt billett kan få bruke den til neste år. 

Vi setter opp en ny soloppgangskonsert med Kari Bremnes søndag 3. juli 2022. Om det ønskes refusjon av billett må dette gjøres innen 20. mai 2021.  Billettluka er stengt i jul. Fra 2. august er den åpen man – fre kl. 10.00 – 13.00 tlf. 33 06 77 20 eller på mail: kulturhuset@faerder.kommune.no

::::::::::::::::

Velkommen til en fantastisk morgenstund med selveste Kari Bremnes!
De to siste årene har ca. 5 000 publikummere vært med på å skape magi og historie på Verdens Ende i soloppgangen. Både Eva Weel Skram og Ingebjørg Bratland med strykere har sunget solen opp til uforglemmelige morgener. For tredje gang har Nøtterøy Kulturhus og Færder kommune gleden av å invitere til en ny, spektakulær opplevelse ytterst i havgapet.

Nordvendt, europeisk, åpent, stort, personlig og melankolsk – er ord som kan knyttes til Karis musikk. Den enorme spennvidden i konsertene hennes er en signatur for Kari Bremnes band. Fra det lyseste til det ganske mørke og rå, og hele tiden med en nærhet til folk og livsskjebner. Verdens Ende med sin røffe og samtidig blendende vakre natur vil danne en vakker ramme for sommerens store opplevelse.

Kari har skrevet sanger i 20 år og gitt ut 15 soloalbum. Hun har i dag et større publikum enn noen gang, med et stort konsert- og platepublikum over hele verden.

Sommerens konsert er den fjerde opplevelsen Nøtterøy Kulturhus arrangerer på Verdens Ende, og som tidligere har de gode støttespillere i Tjøme og Hvasser Røde Kors Hjelpekors. For å unngå trafikale utfordringer, settes det opp busser for publikum som ønsker å la bilen stå. Bussbillettene selges sammen med konsertbilletten i et begrenset antall. Nytt av året har kulturhuset, i samarbeid med restauranten Spiseriet, forhåndssalg av billetter til frokostbuffét til alle som ønsker seg en deilig matbit etter konserten. Se her for mer nyttig informasjon.

Soloppgangs-konsert

SØN 3. JUL KL. 04:00

HVOR: Verdens Ende, Verdens Ende

VARIGHET: ca 1 time og 30 min

PRIS: Fra 0,- til 525,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

NB. Vi har innført refusjongaranti ved avlysning eller flytting!  Våre billettbetingelser og informasjon om refusjonsgaranti leser du her.

SNACK & DRIKKE