Soloppgangs-konsert

Vi ønsker velkommen til en ny soloppgang i havgapet. Denne sommeren med Trygve Skaug & navngitte menn!

Det blir nedpå, vakkert og med den ubeskrivelige stemningen som brer seg blant alle gjestene som rolig finner seg en plass på svaberget for å nyte magien og musikken sammen med andre.

Skaug er låtskriver, musiker og en av Norges mestselgende poeter. Tekstene hans deles vidt og bredt. Han ligger stadig på NRK's spillelister, er Spellemannsnominert og vunnet flere Gullplater. Hvem passer vel bedre en rolig morgen på svaberget mens sola står opp!

På scenen: Trygve Skaug & navngitte menn
Trygve Skaug - vok + gitar, Arne Aasland - lyd, Bjørn Sæther - trommer, Eiolf Ødegaard - keys, Christer Slaaen - gitar, Audun Erlien - bass.

*******

Vi selger både bussbilletter og frokostbuffet på forhånd. Begrenset antall, frokostbuffeten er utsolgt. Bussbilletten betaler du i kjøpsprosessen eller via kjøpsknappen til høyre på denne siden. 

Klikk her for mer informasjon om soloppgangskonsert på Verdens Ende. 

Soloppgangs-konsert

SØN 30. JUN KL. 04:00

HVOR: Verdens Ende, Verdens Ende

VARIGHET: Ca 90 min

PRIS: Fra 0,- til 595,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Konserten foregår ute på Verdens Ende. Dette er en sittende konsert, så ta med klær etter vær og sitteunderlag. Portene åpner kl. 0200. For de som overnatter blir billetter sjekket kl. 24.00. Husk at gratis barnebillett er begrenset oppad til 7 år.

Les mer her: FAQ Soloppgangskonsert.

PARKERING

Det er avgiftsbelagte parkeringsplasser ved Verdens Ende. Når parkeringen ved Verdens Ende er fylt opp, benyttes midlertidige P-plasser lenger unna Verdens Ende, så vær ute i god tid da du kanskje må gå et stykke. Vi oppfordrer til samkjøring, fyll opp bilene.

 

FROKOST- OG BUSSBILLETT