Siv Jakobsen

Etter å ha turnert Europa rundt med fullt band, legger Siv Jakobsen ut på en mer intim turné alene med gitarene. Opplev Siv i en nær og stemningsfull atmosfære denne vinteren, der hun fremfører musikk fra hele sin omfattende katalog i låtenes originale format.

Siv Jakobsen har til vår alles store glede nylig sluppet det fantastiske og kritikerroste albumet Gardening.

“Siv Jakobsen er en av de beste vi har” skrev Dagsavisen da hun utga det Spellemann-nominerte albumet A Temporary Soothing i 2020. Da hadde Jakobsen allerede vekt oppsikt noen år tidligere, med EPen The Lingering (2015) og albumet The Nordic Mellow (2017). Helt siden starten har hun turnert mer eller mindre konstant over store deler av verden og mottatt rosende ord både for sine utgivelser og opptredener.

Det siste året har vi kunnet oppleve artisten og låtskriveren som support for storheter som José González, The Lumineers og Susanne Sundfør. Samtidig har hovedfokuset vært på det nye albumet, som ble utgitt til strålende kritikker i januar.

Siv Jakobsen

TOR 1. FEB KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

PRIS: Fra 150,- til 245,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE