Signe Marie Rustad

Det norske americanamiljøet blomstrer og blant de fremste finner vi Signe Marie Rustad. 

Hun har vunnet Spellemannspris for beste tekstforfatter, spellemannsnominasjon for årets countryartist, og musikkritikernes hjerter. Med klare nikk til både Joni Mitchell og Carole King har denne kritikerroste artisten skapt seg en solid fanbase.

Med sin selvsikkerhet, kraftfulle stemme og poetiske sanger er Signe Marie Rustad klar for Klubbscenen på Nøtterøy Kulturhus for andre gang.

Med de poetiske tekstene og lyriske vendingene hun er kjent for, og et samkjørt band som har backet henne i årevis, er Rustads nye album en naturlig videreføring av den moderne klassikeren When Words Flew Freely (WWFF). Samtidig er det noe helt nytt. Particles of Faith ble sluppet i februar og har fått strålende kritikker av den norske presse. 

Anmelderne skriver: 

"Ny fulltreffer. Signe Marie Rustad overgår seg sjøl på sitt fjerde album" - Dagbladet
 "Et tidløst mesterverk... - folkrock som gnistrer av skaperkraft, samspill og kvalitet." - Aftenposten
"Signe Marie Rustad serverer oss det som fort kan vise seg å bli et av årets beste album." - Musikknyheter.no

Signe Marie Rustad

FRE 21. APR KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 90 min

PRIS: Fra 250,- til 300,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY