Omar Mollo

Feat. Karl Espegard & Lysandre Donoso

Omar Mollo, ofte beskrevet som «tangoens Ozzy Osbourne», er en av Argentinas mest prisbelønte tangoartister. Våren 2024 legger Mollo ut på Europaturné sammen med to av Europas mest talentfulle unge tangomusikere — den norske fiolinisten Karl Espegard og den franske bandoneonisten Lysandre Donoso. Trioen leverer et forrykende program med en blanding av argentinsk tango og folklore.

Som eksklusiv artist for Sony Music Argentina siden 2016, har Mollos omfattende diskografi vunnet hele syv Carlos Gardel Awards og blitt nominert til tre Latin Grammy Awards. Han er en fast gjest på alle de største tangofestivalene i Argentina, og ved siden av en travel konsertvirksomhet er han også professor i tango på Codarts University i Rotterdam.

Karl Espegard er en virtuos fiolinist og medlem av det kritikerroste tangoensemblet El Muro Tango. Ensemblets debut foran et utsolgt Royal Concertgebouw i 2019 markerte begynnelsen på en eventyrlig reise hvor han har trollbundet publikum rundt om i Europa og Argentina. Karl er kjent for sin ekspressive tone, smittende spilleglede og virtuose lekenhet.

Lysandre Donoso, en internasjonalt anerkjent bandoneonvirtuos, har tatt publikum med storm som solist med orkestre som Orchestre National de France og Orchestre Philharmonique de Radio France. Lysandres tolkning av Astor Piazzollas musikk vant ham en høythengende pris ved Fundación Astor Piazzolla-konkurransen i 2021. Med en musikalsk bakgrunn beriket av hans chilenske og polske røtter, har hans raffinerte stil og fengslende opptredener gjort ham til en av de mest ettertraktede bandoneonistene i Europa.

På scenen: Omar Mollo - sang, gitar, Karl Espegard - fiolin,
Lysandre Donoso - bandoneon

Forestillingen blir en del av pakken Sjefens Fristelse.

Omar Mollo

FRE 15. MAR KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 t og 20 min

PRIS: Fra 220,- til 270,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til Klubbscenen åpner 1 time før og er åpne 1 time etter. Du viser billetten ved inngangen til selve kulturhuset. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer. Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY