Mørkekonsert

Konsert i stummende mørke!

Ta del i en unik og grensesprengende konsertopplevelse der musikken trer tydeligere og mer intensivt fram enn noensinne. I en verden dominert av synsinntrykk, inviterer LightsOut deg til å utforske en ny, mørk dimensjon av musikk og lyd.

En mørkekonsert med LightsOut er en kontinuerlig strøm av musikk, uten avbrytelser eller pauser mellom verkene. Hvert musikkstykke smelter sammen i en helhetlig musikalsk opplevelse. I mørket oppleves musikken på en måte som lar deg glemme tid og rom: du føler deg alene, men samtidig mer sammen med ditt publikum enn noen gang før.

LightsOut utfordrer konvensjonene ved å bringe musikken til liv i totalt mørke. Vi tror at når du fjerner synssansen, åpner du opp for en dypere forbindelse med musikken og lyden.

Forestillingen blir en del av pakken Sjefens Fristelse, som Sjefens Fristelse Ekstra.

Mørkekonsert

SØN 21. APR KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 60 min

PRIS: Fra 150,- til 250,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE