Michelle Ullestad

Michelle Ullestad har vært på radaren det siste året som en spennende nykommer i det norskspråklige popuniverset. Hun debuterte i 2019 med den vakre, personlige og upolerte låten “Åpen Igjen” som var første singel fra hennes debut EP.

Hennes usedvanlige ærlige tolkninger og beskrivelser av livets mange utfordringer har høstet entusiastiske anmeldelser og lovord i norsk presse og bransje. Da hun spilte på Vill Vill Vest i 2021 var det lange køer utenfor spillestedet, og BT hadde dette å si om hennes fremførelse: "(..)ordene spyttes ut slik bare sangere med noe ekte på hjertet faktisk kan. Noen tørker en tåre, andre gnir bort gåsehuden (..) Michelle Ullestad fortjener all hypen hun kan få. 6/6 hjerter»

I etterkant ga hun ut singelen “Emilie”. Singelen ble utnevnt som ukens låt hos P3, og listet på P1. “Emilie” var også låten som førte til at Michelle ble månedens urørt i januar 2022 og årets Urørt 2022. I april samme år slapp Ullestad sin andre EP “SOL” som høstet gode kritikker og alle singlene har blitt listet på nasjonal radio.

Michelle er et låtskrivertalent og en artist som virkelig er verdt å følge med på. Sjeldent ser vi artister med en så sterk evne til å formidle sine såreste og vanskeligste tanker på en så treffende og medmenneskelig måte, innbundet elegant i fengende pop med gode melodier og tekster.

Her har vi nære tekster (med en gjenkjennelsesfaktor som får meg til å trekke på smilebåndet), lekent formidlet over fengende rytmisk popproduksjon som gir assosiasjoner til artister som Veronica Maggio: Resultatet er en låt med nerve og energi!” - NRK P3

Michelle Ullestad

TOR 2. NOV KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubb

VARIGHET: ca 70 min uten pause

PRIS: Fra 150,- til 250,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

SNACK & DRIKKE

ARTIST SPOTIFY