Meanwhile

La deg rive med i en fengslende verden som kombinerer minimalistisk komedie med sjonglering, illusjoner og akrobatikk. Billige billetter er det også. 

Vår gave til deg! Vi feirer støtte fra Kulturrådet, og gir deg lav billettpris på denne internasjonale forestillingen.

Ta med hele familien fra 7 år!

Meanwhile er en surrealistisk forestilling som speiler dagens kultur, og gjør narr av alle de meningsløse måtene folk kan tilbringe tiden sin på. 

Rregissøren forteller:
"Meanwhile" ble laget i samarbeid mellom sjonglørene og bevegelseskunstnerne Onni Toivonen, Merri Heikkilä, og regissør Olli Vuorinen som en spesialforestilling for Nuua Company.

Alt startet med å utfordre europeiske kulturelle verdier. Sjonglering, med sin 5000 år lange kulturhistorie spredt over hele verden, blir dessverre oversett i dag som noe ubrukelig og uviktig. Dette fikk oss til å sammenligne daglige menneskelige aktiviteter, deres verdier, og hvordan vi bruker tiden vår på jorden. Det fikk oss til å tenke på hva annet som kan betraktes som uviktig.

I planleggingsprosessen jobbet vi med forskjellige hverdagsobjekter som kunne skape en estetikk som passet temaet. Gjennom en sjonglørs perspektiv lette vi etter objekter og koreografier som avdekket absurd, men likevel gjenkjennbart innhold. 
- Olli Vuorinen, regissør

Director: Olli Vuorinen. Performing: Merri Heikkilä, Onni Toivonen. Live Music & Sound Design: Konsta Leinonen
Light design: Teo Lanerva.Costume Design: Jenni Räsänen. Scenography: Jenni Räsänen, Olli Vuorinen. Prop Build: Kalle Oja. Production: Nuua Company.

Forestillingen blir en del av pakken Sjefens Fristelse.

Meanwhile

LØR 2. MAR KL. 18:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Amfi

VARIGHET: Ca 60 min

PRIS: Fra 150,- til 250,-

ARRANGØR: Nøtterøy Kulturhus

PRAKTISK INFORMASJON

Arrangementet starter presis. Dørene til salen åpner 15-30 min før. Foajeén og kulturhuset er åpent 1 time før og 1 time etter. Du viser billetten før du går inn. Om du har mobilbillett bør den lastes ned før inngang for å unngå kødannelse. Forhåndskjøp gjerne snacks og drikke, så står det klart til deg på et bord når du kommer.  Våre billettbetingelser leser du her.

PARKERING

Stå gratis utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

SNACK & DRIKKE